Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir tavşanların sayısının 13 olması bana fazla geldi acaba hepsinin kim olduğunu öğrenecek miyiz? 150'de nadir tavşan var acaba bu 150 kişinin diğerlerinden farkı ne? Ben bir de Lunarian görmeyi bekliyorum.

Ya ben bir şeyi anlamadım bu garling bu esnada şövalyelerin lideri değil mi yorumları okurken şövalyelerin bir lideri olduğunu ve henüz onu görmediğimizi söylemişler garlinginde normal bir kutsal şövalye olduğunu.Ben lider o sanıyorum

Manyak bölüm geliyor ben Rocksın Haroldla konuşmasını Roger ve Babalığın konuşmasına benzettim. Lokinin beyaz sakala denk geldiğini bu bölüm anladım yani Karasakal Weevilı tayfasına alırsa Lokide hasırlara katılır lakin Loki Karasakala katılırsa rakibi Kim olur acaba.

Aslında tüm olayların merkezinde Shakky değil, Davy D soyu olduğunu söyleyebiliriz. Shakky, diğer karakterleri adaya çeken bir etken.

Aklıma ilginç teoriler geliyor; şöyle bir karalama yapmak istiyorum: Xebec’in sahip olduğu bilgilerin soyundan geldiğini anladık. Peki, Xebec’e bu kadar bilgi nesiller boyunca mı aktarıldı? Yoksa Teach’in üç kişi (Teach–Xebec–Jones) olması gibi, Xebec de iki kişi (Xebec–Jones) olabilir mi?

Eğer Teach de babasının misyonunu taşıyorsa, İmu’dan haberdardır ve onun peşine düşecektir. Ben, Luffy’nin İmu’yla ayrı, Teach’le ayrı hesaplaşacağını düşünüyordum; peki o zaman yazar, İmu’ya karşı Luffy ve Teach’i aynı cephede çizer mi? Neden olmasın?

Bir şeyler karışık gibi geliyor bana ama dur bakalım. Beklenmedik bir şeyler olacak gibi. Bu arada tayfada ochaku hain çıktı. Gangsteri de öldürmüş. Tayfadan 2 kişi eksildi bile. Xebec günün sonunda yalnız kalmış olabilir. Benim en çok merak ettiğim şey, WB ne yaptı? Geri kalanlar belli zaten hepsi kendi derdi. WB babalık mı yaptı gavatlık mı yaptı göreceğiz.

Narutoda bir yazıt vardı. Madara okuduğunda tarih hakkında bilgi sahibi olmuştu. Davy klanında böyle bir durum olabilir. Nesilden nesile aktarılmıştır. Xebec Imu’yu böyle öğrenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık