Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159 Spoiler Yorumları

Olaylara bak be. Rocks D Xebec asıl ismi Davy D. Xebec o zaman Teach de Davy D. Teach mi? Marshall nereden çıktı? Serinin zirvelerinin hepsi bir arada.

Xebec'in elinde yemek istemediği bir meyve var gibi görünüyor. Şu zamana kadar ki Xebec " bana göre " beyaz bir karakter abi. Buradan bir dönüş olması için bir koz ortaya koyup direkt kötü karakter olması gerekiyor . Bence ailesini korumak için o meyveyi kullanıyor. Bu meyveyi yediği için tayfası, Garp, Roger bunların hepsi düşman oluyor bir anda. Xebec ise bir şekilde oğlunu ve annesini kurtarıyor ancak kendi benliğini feda ediyor.

Imu'nun seveceği şey neyse Xebec onu ele geçirir muhtemelen o şey de xebec'i yoldan çıkarabilecek bir şeydir, bunu gören garp ve roger da duruma müdahale etmek zorunda kalır gibi bir senaryo bekliyorum

Bu olaylar beni Sabo fanboyu yapıyor. Herkesin bir soylu ailesi soylu ırkı , özel meyvesi veya yozlaşmış bir güruha katılımı vs var iken. Sabo pure bir şekilde " şeytan meyvesi olmadan bile" mükemmel bir karakter oluyor gözümde. Shanks bile soylu ırktan çıktı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık