Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luffy ve zoronun hissettiklerini zamanında beyazsakal hissetmedi mi yani? Hissetti ama umursamadı mı ?
Beyazsakal da hissetmiştir bence Luffy, Zoro gibi çünkü teach gemiye gelmek için yalvardığında ona kuşkulu bir şekilde bakıyordu diye hatırlıyorum ama gene de babacan kişiliğinden dolayı çokta sorun edip üstüne düşünmemiştir bence.

Bölümde dragon var, davy jones ve karasakal hakkında şeyler öğreniyoruz?

Kulağa gerçek olmayacak kadar güzel geliyor bu spoilerlar o yüzden görmeden inanmam bu tiplere.

Bu leakerlardan biri bölümde Amiral Z var demişti bir kaç bölüm önce, kafalarında başka bir one piece yazıyorlar Twitter etkileşimi için :D

En kaliteli aileler arasına Karasakal da katılacak gibi duruyor. Shanks da vardı diyeceğim de babası Garling olmayabilir. Shanks- Luffy- BB- IM arasında olacak birşeyler belli oldu. Dragon da buraya dahil olabilir. En sona kaldı

Gönül ister ki şöyle bir kaç tane kutsalı rage atıp paramparça etse ama işte oda da onu çizecek yürek yok
Xebec Imu’yu indirip Kutsalları devirmek isteyen adam, Tanrı Vadisi, Köleler, Zulüm, Denizciler ve o sırada Dragon’un denizci olması, Garp’ın olay mahalline intikali, denizcilerin adayı çevrelemesi. Bayadır Dragon’a dair sinyal vermiyor, çok gizli hareket ediyor Oda ama arka planda her şey açık. Xebec ölecek, iradesini açıklayacak, Dragon bundan etkilenecek, kölelere yardım edecek, kutsallara karşı gelecek. Tanrı Vadisi muhteşem olabilir.

Tanrı vadisinde garp roger ile kapışmak için gelmişti acaba xebec dragona bişiy yapmış garpta bunun için xebecle savaşmış olabilirmi?

Dragonun meyvesi varsa babasındanda haki eğitimi almışsa 17 yaşındaki hali bile sağkol eder bence beklentim o yönde.

Bölüm içinde davy jones'a nası geçicez onu çok merak ediyorum,flashbackten devam etmiyceksek eğer günümüzde arıkovanınıda görebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık