Wb yi Xebec öldürdü, yakıştıramadım
Haydaaa olaya gelabi noluyooooooooor ya rocksun babası da jones mu![]()
Babası ve Büyükbabası içinde olan bir insan hayatımda görmemiştimKeske Teach’te cerberus olsaydi boyle cok anlamsiz oldu. Nasil icinde iki kisi daha olabilir akla mantiga sigmiyor. Luffy’ler skypeiya gitmeden once sezmislerdi adam ta o zamanlar konusulan teoriyi begenmis demek ki. Shanks da diyordu bu cocuk dovus boyunca hic uyumadi diye
Bir yolu vardır. Shounen bu, bir yere bağlar, akla en yakını Yami'nin esasında Tanrı meyvesi olmuş olması. Bu birleşme bedenen olmasa bile ruhen olabilir falan...Babası ve Büyükbabası içinde olan bir insan hayatımda görmemiştim
Olabilir tabiki hatta dahada ileri gidip rocks ve jonesu seriyede sokabilir eğrisini doğrusuna denk getirip ben olmasında değilim de nedense bu teori hoşuma gitmiyorBir yolu vardır. Shounen bu, bir yere bağlar, akla en yakını Yami'nin esasında Tanrı meyvesi olmuş olması. Bu birleşme bedenen olmasa bile ruhen olabilir falan...
WB'nin yanında bu özelliğini gizliyor, bastırıyor olabilir. Ben de uyduruyorum işte. Akla yatkın ne olabilir gibisindenluffy ve zoronun hissettiklerini zamanında beyazsakal hissetmedi mi yani? Hissetti ama umursamadı mı ?