Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159: Kader Adası

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 91 92.9%
  • Orta

Kullanılan: 5 5.1%
  • Kötü

Kullanılan: 2 2.0%

• Kullanılan toplam oy
    98
Luffy de base mısra çok kez blitz atıyor ve dövüyor. Ne olacak şimdi?:D
Luffy ne zaman blitz atmış? Belki kaido offguard iken atmıştır. İkisininde en ciddi ve en güçlü hallerini karşılaştırmak lazım ki böyle bir durumda Kaido çok daha güçlü olur Luffyden. Kaido bilerek dayak yiyor, kaido akainu gibi iş bitirici bir adam değil rakipleriyle dövüşmeyi seviyor. Mesela Wanoda ilk karşılaştıkları sahnede luffy kaidoya onlarca saldırı atıyor, kaido adam akıllı karşılık vermiyor bile. En son base formuna geçip luffyi tek vuruşta indiriyor. Yani her kaidoya yumruk atana kaidodan güçlü demek saçma.

Luffy ne zaman blitz atmış? Belki kaido offguard iken atmıştır. İkisininde en ciddi ve en güçlü hallerini karşılaştırmak lazım ki böyle bir durumda Kaido çok daha güçlü olur Luffyden. Kaido bilerek dayak yiyor, kaido akainu gibi iş bitirici bir adam değil rakipleriyle dövüşmeyi seviyor. Mesela Wanoda ilk karşılaştıkları sahnede luffy kaidoya onlarca saldırı atıyor, kaido adam akıllı karşılık vermiyor bile. En son base formuna geçip luffyi tek vuruşta indiriyor. Yani her kaidoya yumruk atana kaidodan güçlü demek saçma.
Ama ona okkalı işleyen yumruklar(kral haki kaplaması) atınca Kaido ile kapışabilme potansiyeline erişirsin Luffy'de olduğu gibi.

Davy’in neden Joyboy’un rakibi olsun ki? Gorunen o ki dunya hukumeti iki insani da sevmiyor soylarindan gelenleri de katlediyor. Im zaten Joyboy’u devirmis Davy’in soyunu neredeyse kurutmus. Kaldi ki Davy ile Joyboy rakip olsaydi Xebec direkt Im’in odasina gidip daha sonra gorusecegiz demezdi. Hukumete savas acmazdi. Bence Davy ile Joyboy ayni gemideydi WB ile Xebec misali bir durum vardir.
Davy ile Joyboy'un aynı gemide veya arkadaş olacağını zannetmiyorum. Serinin başlarında bile Oda, Davy'nin varisiyle (Karasakal) Joyboy'un varisi (Luffy) arasında bir zıtlık göstermişti bile.

Daha önce başka bir konuda yazdığım gibi Im ile Davy arasında bir ihanet dönmüş olabileceğini düşünüyorum.

Im & Davy vs Joyboy
Joyboy yenildikten sonra Im Davy'e ihanet ederek
Davy vs Im
olmuş olabilir.

Davy ile Joyboy'un aynı gemide veya arkadaş olacağını zannetmiyorum. Serinin başlarında bile Oda, Davy'nin varisiyle (Karasakal) Joyboy'un varisi (Luffy) arasında bir zıtlık göstermişti bile.

Daha önce başka bir konuda yazdığım gibi Im ile Davy arasında bir ihanet dönmüş olabileceğini düşünüyorum.

Im & Davy vs Joyboy
Joyboy yenildikten sonra Im Davy'e ihanet ederek
Davy vs Im
olmuş olabilir.
Olabilir de olmayabilir de.Ben Davy'nin Joyboy olma ihtimalini düşünüyorum.Böylece Karasakal Davy'nin soyundan gelir,Luffy ise Davy'nin mirasçısı olur.Sonuçta birisinin mirasını devam ettirmek için onun soyundan olmana gerek yok.

Ama ona okkalı işleyen yumruklar(kral haki kaplaması) atınca Kaido ile kapışabilme potansiyeline erişirsin Luffy'de olduğu gibi.
Kaidoya karşı yumruklar pek iş yapmıyor. Luffy yüzlerce kez yumruk atmıştır Kaidoya. bajrang gun hariç hiç biri doğru düzgün hasar veremedi sadece Kaidoyu yordu.
Bajrang gun gibi çok güçlü bir saldırı da kalıcı hasar bırakamadı sadece Kaidoyu bayıltmaya yetti. O saldırıyı da Kaido istese yemezdi, Luffy saldıracakken etrafından dolanıp luffyi yaksaydı kazanırdı ama kendi isteği ile bajrang guna saldırıyor. (Chapter 1048 de kendisi de belirtiyor isteyerek saldırdığını)
Orada da Luffy avantajlı konumda(yukarıdan saldıran taraf), ve buna rağmen yorgunluktan bitmiş tükenmiş Kaidoya zar zor üstünlük kuruyor.

Büyük olasılıkla denizcilikte birşeyler yapmaya çalıştı pek olmadı,denizcileri düzeltme kısmını Garp'a bırakıp kendisi özgürlük savaşçılarını kurdu.Ohara sonrası sadece kutsal ejderler ve Tiran krallarla savaşan Devrim ordusu'nu kurdu.
Yanlisin var hocam Ohara olaylarindan cok once bile devrimci ordusu vardi, Ivankov ile geziyordu. Vegapunk ile tanismisligi Ohara oncesinde denizci iken olabilir

Kaidoya karşı yumruklar pek iş yapmıyor. Luffy yüzlerce kez yumruk atmıştır Kaidoya. bajrang gun hariç hiç biri doğru düzgün hasar veremedi sadece Kaidoyu yordu.
Bajrang gun gibi çok güçlü bir saldırı da kalıcı hasar bırakamadı sadece Kaidoyu bayıltmaya yetti. O saldırıyı da Kaido istese yemezdi, Luffy saldıracakken etrafından dolanıp luffyi yaksaydı kazanırdı ama kendi isteği ile bajrang guna saldırıyor. (Chapter 1048 de kendisi de belirtiyor isteyerek saldırdığını)
Orada da Luffy avantajlı konumda(yukarıdan saldıran taraf), ve buna rağmen yorgunluktan bitmiş tükenmiş Kaidoya zar zor üstünlük kuruyor.
Kral hakisi kaplaması yumruklar diyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık