Garip bir bölüm. Çok karışık.
Joy Boy direk lakap gibi bir şey ya. Aile ismi çıkacağını düşünmüyorum. Jack Sparrow'dan dolayı"Ya Monkey ailesinin ismi de sahteyse??" diye bir tivit gördüm
Joy D. Garp
Joy D. Dragon
Joy D. Luffy
Seninle tartıştığımız konunun cevabı verilmiş. Hani Xebec'i God Valley'e getirmek için pusu attılar demiştin ben de öyle bir şey yok demiştim.Mero mero olmadan kraliçe olmuş. Oda boş yapmış.
Burada bir espri yapıyoruz sende içine ediyorsun.Mero mero olmadan kraliçe olmuş. Oda boş yapmış.
Garling'in, Tanrı Vadisi'nde bulduğu ve Imu'nun çok hoşuna gidecek olan şey Davy Klanı'na ait anne ve oğluydu, fakat onların aslında Xebec'in ailesi olduğunu bilmiyorlardı.Seninle tartıştığımız konunun cevabı verilmiş. Hani Xebec'i God Valley'e getirmek için pusu attılar demiştin ben de öyle bir şey yok demiştim.
Xebec de Harald'a hayır diyor buna.
![]()
O doğru ama Harald akrabaların da orada diyor. Bu diğerlerini de Davy Clanından yapmıyor mu?Garling'in, Tanrı Vadisi'nde bulduğu ve Imu'nun çok hoşuna gidecek olan şey Davy Klanı'na ait anne ve oğluydu, fakat onların aslında Xebec'in ailesi olduğunu bilmiyorlardı.