Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159: Kader Adası

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 87 92.6%
  • Orta

Kullanılan: 5 5.3%
  • Kötü

Kullanılan: 2 2.1%

• Kullanılan toplam oy
    94
Dragon hemen denizcilerden ayrılmamıștır bence. Ilk önce içerden düzeltmeye çalıșmıștır. Zaten Akainu ile geçmişi olması için biraz daha kalması lazım.

Yaw ciddi ciddi Shanks ile Dragon'un birbirleriyle irtibat halinde olduğunu mu sanıyorsunuz? Tanrı Vadisi'nde Dragon hazine sandıklarından birini aldı, içindeki meyveyi yedi ve Shanks'i bu sandığa koydu sonra bir şekilde Roger'ın gemisinde olmasını sağladı. Daha sonra bildiğimiz gibi Shanks Roger larla büyüdü, 18 yaşına fln gelipte Dragon'un yanına gidip "aa sen beni kurtardın, ben sana çalışıcam bundan sonra" gibi bir sözle bu tarz bir olayın gerçekleştiğini mi düşünüyorsunuz? Muhtemelen bu Tanrı Vadisi'ndeki karşılaşmaları şuana kadar ki ilk ve son karşılaşmalarıydı.

Bu arada Davy D. Jones'un Joyboy olduğunu düşünmekteyim.Böyle bir şey olursa Teach onun geliyor olur.Luffy ise onun mirasını alan kişi olur.Sonuçta birisinin mirasçısı olmak için soyundan olman gerekmiyor.

Acabaa Davy Clan D. Clanının kısaltması mı? Ama 800 yıl sonra Davy Clan'ından şahıslar bulduk diyor. Oysa o zamana kadar başka D lerin varlığından haberdardılar. God Valley'deki herkes Davy Clandan iması var. Shanks de Davy D. Shanks mi şimdi? Oda yine bir gizem ekledi.:D

Belk de tüm D ler aslında tek bir clandan. Ama bunu saklamak için gizli adlar aldılar. Monkey, Gol, Rocks, Marhsall felan belki de hepsi Davy clanındandır. Zira Rocks D. Xebec olarak biliniyorken önemsiz olan Xebec, Davy olmasıyla farklı bir gözle bakıldı gibi duruyor.

Seninle tartıştığımız konunun cevabı verilmiş. Hani Xebec'i God Valley'e getirmek için pusu attılar demiştin ben de öyle bir şey yok demiştim.

Xebec de Harald'a hayır diyor buna.

Garling'in, Tanrı Vadisi'nde bulduğu ve Imu'nun çok hoşuna gidecek olan şey Davy Klanı'na ait anne ve oğluydu, fakat onların aslında Xebec'in ailesi olduğunu bilmiyorlardı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık