Nasil kesinlesti hocam?Luffy BB iş birliği kesinleşti...
![]()
Abisini öldüren bir adamla ASLA İŞ BİRLİĞİ YAPMAZ.Orada Dragon Shanks annesini ve çocukları buluyor.Onlara yardım edecektir.Teach büyük olasılıkla Kuma'nın gönderdiği 500 kişiden biri.Luffy BB iş birliği kesinleşti...
![]()
Herkesi Luffy dövecekse tayfa kurmanın, filo yapmanın anlamı nedir? Bırakın da onları da farklı kişiler dövsün bi zahmet. Luffy ana düşmanı indirse yeter. Luffy'i öveceğiz, zirveye çıkartacağız, herkesi dövdüreceğiz diye diye Luffy'den tiksindiriyorsunuz milleti, sonra millet niye Luffy'i bu kadar eleştiriyor diyorsunuz. Aynısı siyasi parti yalakaları için de geçerli. Tam bir Türkiye özeti. Tek kişiye tüm ümidi bağlayıp tiksindirene kadar övmek.Garling kadar adi şerefsiz bir adam yok şu an seride.
Luffy'nin bunları bir güzel dövmesi lazım.
Herkesi Luffy dövecek zoruna gidiyorsa okuma kardeşim. Ben bütün ümidimi ona bağladım.Herkesi Luffy dövecekse tayfa kurmanın, filo yapmanın anlamı nedir? Bırakın da onları da farklı kişiler dövsün bi zahmet. Luffy ana düşmanı indirse yeter. Luffy'i öveceğiz, zirveye çıkartacağız, herkesi dövdüreceğiz diye diye Luffy'den tiksindiriyorsunuz milleti, sonra millet niye Luffy'i bu kadar eleştiriyor diyorsunuz. Aynısı siyasi parti yalakaları için de geçerli. Tam bir Türkiye özeti. Tek kişiye tüm ümidi bağlayıp tiksindirene kadar övmek.
Yoo Luffy zerre zoruma gitmiyor çünkü sevdiğim 8-10 karakterden biri.Herkesi Luffy dövecek zoruna gidiyorsa okuma kardeşim. Ben bütün ümidimi ona bağladım.
Bir acidan mantikli ama cok basite kacmaz mi bu olay? Luffy’in annesi icin Toritoma daha mantikli.Dragon ve Shanks'ın annesinin burda tanışıp birbirlerini sevip daha sonra da Luffy'i yapmış olma ihtimalleri nedir?