Garling tamamen oldu, Luffy bunu bir güzel benzetebilir, zaten bunun ağzı rahat durmaz ve Shanks'a laf atınca Luffy iyice çileden çıkar; gelsin Elbaf'a bir güzel dayağını yesin. Bu herifte bir sinsilikte yok değil, "hükümete kazık atacak." diyenler haklı çıkabilir; içerden Shanks'a, Nika meyvesi bilgisini verende bu olabilir.
Davy D. Jones muhabbeti 800 yıl öncesine kadar varıyorsa onun Joy Boy olma ihtimali var değilse rakibidir.
Garling adanın yok olacağını söylüyor; büyük bir savaş sonucu istemsiz bir yok oluş değilde hükümetin planıyla yok edileceğini düşünebiliriz. Başka bir antik Silah seviyesi güç göreceksek Deniz Kızı Prensesi veya Galley-la marangozlarının yaptığı bir antik silah kullanımı görebiliriz belki. Her antik silah kullanımı aynı etkiyi oluşturmuyor olabilir.
Bölümdeki Siyah Gemi, Yanık İzli Adam'ın gemisi olabilir mi acaba; seride başka siyah gemi gördük mü hatırlamıyorum, Davy Jones muhabbetleriyle birlikte ikonik Siyah İnci çakması bir gemi de görebiliriz belki. Adada şeytan meyveleri olduğunu biliyoruz zaten, Girdap meyvesi + Xebec + Siyah Gemi akar.
Luffy, Ace ve Sabo denizci olsa mevzunun nereye varacağını Dragon üzerinden göreceğiz gibi, Oda umarım Dragon'u güzel işler.
Roger'ın "1 yıl nasıl hissetiğimi biliyor musunuz" sözü Shankky içinmiş.
Oda'nın ödüllere bile retcon atması bildiğimiz 2 meyve dışında seriye 7 meyve daha dahil etmek istediği anlamına mı geliyor acaba, Av ödüllerini bile değiştirmesi kurguda ciddi bir farka yöneldiğini gösteriyor olabilir.
Big Mom meyveleri çocukları için istemiş ama Kaido meyveyi nasıl yedi acaba, Luffy gibi bilmeden yemiş olabilir mi.
Neyse şimdilik Tanrı Vadisi güzel gidiyor en azından adaya giriş yaptık diyebiliriz. Garp, Roger ve Xebec muhabbetlerinin nasıl sonuçlandığını adam akıllı gösterir umarım. Tanrı Şövalyelerinin hepsi adada var sanırım, belki çaplarını öğrenebiliriz.