Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159: Kader Adası

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 109 91.6%
  • Orta

Kullanılan: 7 5.9%
  • Kötü

Kullanılan: 3 2.5%

• Kullanılan toplam oy
    119
Paylaşıldı mı kaçırdım mı biliyorum ama oda bişileri anlatmaya başlamış

Dragonun kolunda 5 rakamı toritomanın saçında 6 rakamı meşhur "56" ortaya çıktı

Son düzenleme:
Bu kutsallar kadar bir tarafı bir tarafını tutmayan bir topluluk yok. 1000 yıl önce kendilerine karşı gelen Davy clanı üyeleri var diye koca adayı yok etmişler halkıyla birlikte.

Diğer tarafa bakıyorsun tüm tarihi barındıran kitabelere ev sahipliği yapan Raftele kimse gitmesin diye çabalamıyorlar. Bu kitabeleri yaratan Wano'ya hiç bir şey yapmıyorlar.Kendilerine rakip olarak kimseyi görmezken Elbaf'ta çocuklara savaş eğitimi yerine bilimsel eğitim veriyorlar diye bizzat ilahları gelip Elbaf'ı yerle bir ediyor.

Teach'in Shanks'ın da villain olmayacağını anladığımıza göre IM ile boktan bir final bizi bekliyor. Biri ölümsüz biri gülerek saçmalayan ahrazın dövüşüyle kapatacağız seriyi. Bu flashback bitsin istiyorum ama muhtemelen seri bitene kadar Xebec'in olduğu bu bölümler kadar zevk verecek bir bölüm okuyamayacağız daha.
Blackbears son düşman olmak için fazla korkak.Garling'in son düşman olma ihtimali yüksek.

Xebec dünyayı ele geçirmek istiyormuş
Ama buna dair bir şey hiç yapmadı
Sonra shakky muhabbeti oldu
Ondan sonra wb gibi canım ailem muhabbeti oldu
Yani biraz ilginç cidden

Bu Dragon ile Tritoma ne kel alaka bir şeydir böyle. Tritoma ölmüş gitmiş, Lufi'nin anası çıksa ne çıkmasa ne.
Teorinin dayanağını da bu düzeyde.

Reis bak bundan bir hafta önce sana Dragon da denizci olmuş Garp gibi desem ve bu profili çizsem dalga mı geçiyorsun derdin bana.

Yani sorun tek Dragon'da mı ? Kendisi gibi denizci olmuş oğluna Garp nasıl bakmış ? Gör artık şunları yav adamın tek umrunda olan şey Roger, oğluna bile bir halt öğretmemiş, haber geliyor nasıl öyle bir av partisi olur falan demiyor, üstelemiyor benim onepiece bölümlerne baktığım gibi bakıyor resmen, Zoro yoksa atlıyorum o da Roger yoksa atlıyor haa tabi Ace ve Luffy farklı olurdu diyorsun yine sen xD
dragonun savaşını görmedik silahla ustaca bayılttı adamalrı işte bişey öğretmediğini çıkarmamız doğru olmaz.
Garp herhangi bir denizci değil. Sanki basit bir denizci eri gibi anlatıyorsun.

---Garp denizlerde istediği gibi gezen ve kendine ait istihbarat ağı olan birisi. Denizlerin her tarafından bu adama bilgi geliyor.

Bu bilgi bu adama kuvvetli ihtimal Smoker'dan veya sıradan bir denizci erinden gitmiş olmalı.

---Garp Koramiral rütbesinde bir adam ve bu adam çok rahatlıkla Filo Amiraliyle oturup yeyip içebiliyor, Devleri denizci yapalım diye teklif verip denizci siyasetine yön verebiliyor.

Dediğim gibi bu adam sıradan bir denizci eri değil, o dönem 18 yıllık denizci ve koramiral. Korsanların bile duyduğu dünyadaki herhangi bir söylentiyi bu adamın duymama ihtimali yok. Garp duymadım diyorsa yazarın anlattığı masal açıkça saçmalıktır, başka bir şey değil.

Gördüğün gibi Dünya çapında insanlara zarar verdiği iddiasıyla dolanan bir söylenti varsa denizciler bunu derhal araştırıyorlar.

Korsanların bile duyduğu ve 1 kere de değil, HER ZAMAN DUYDUKLARINI söyledikleri belki yüzlerce yıldır var olan bir söylenti hakkında Garp'ın üstlerine bunun doğru olup olmadığını sormaması alenen saçmalıktır.

Dragon bile bilmiyor demişsin, Dragon orada 17 yaşında ve ilk kez görev almış, eğitimde bir er olarak yansıtılıyor. Dragon denizci iken ilk kez Av Partisi oluyor. Garp ise 18 yıllık denizci ve koramiral ve 18 yılda 6 kere daha Av Partisi yapılmış, bu partiye katılan erler, albaylar, kaptanlar, yüzbaşılar, binbaşılar, koramiraller ve sairden muhakkak bilgi alması gerekir Garp'ın. Almadım diyorsa bu hikaye saçmalıktır.

WB Linlinle kaç yıldır birlikte, adam açıkça HER ZAMAN DUYARDIM diyor, Rocks'tan önce de duyuyormuş yani, ki Linlinden duyduğuna dair tek bir ima bile yok, diğer Rocks ekibi biz duyduk demiyorlar, sadece WB duyduğunu dile getiriyor ki WB en son babalar duyar hesabı istihbarat ağı falan olmayan bir adam.

Özetle, Garp'ın 3 yılda bir yapılan Av Partilerinden hiçbir şekilde haberinin olmaması, söylentisini bile duymaması ağır saçmalıktır. Bir sonraki bölüm bilmiyordum/duymadım derse yazar ağır sıçar, o kadar diyeyim.

Rocks Amerika'yı fethe çıkmıyor, Dünyayı fethe çıkıyor, Dünyayı fethederse Amerika da kendinin olacak, Türkiye de kendinin olacak, soy dediğin şey de kendinden devam edecek olan şey. Cengizhanın şuan 3 milyon torununun olduğu söyleniyor, her gittiği yerde biriyle olmuş, Rocks da benzerini yapardı, Davy soyunu devam ettirirdi.

Ki ben Tanrı Vadisine gitmesin demiyorum, gitsin ama motivasyonu Kutsalları ve Denizcileri yok etmek olsun, karımı/oğlumu kurtarayım olmasın, bu düşüncenin ne kadar saçma olduğunu dile getiriyorum.

Dragon örneği çok bariz ya, adam denk geldi diye Smoker'dan kurtarıyor Luffy'i, yoksa çocuğu umrunda bile değil.

Tahtı hedefliyorsan, insanları arkada bırakmayı bileceksin, Türkler yüzlerce yıl taht için kardeşlerini, çocuklarını, akrabalarını boşuna boğdurmadı.

O yüzden Tahtı hedefleyen Rocks'ın önüne karı/çocuk zaafiyeti konulmasını çok ucuz hikaye olarak yorumluyorum.
çok kasmaya gerek yok garpın bilip bilmediğini görmeye uzak değiliz bu konu hakkında fikrimi belirtmiştim tekrara düşmek istemiyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık