Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159: Kader Adası

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 97 92.4%
  • Orta

Kullanılan: 6 5.7%
  • Kötü

Kullanılan: 2 1.9%

• Kullanılan toplam oy
    105
Seride en gıcık olduğum şey. Luffy için Rayleigh'nin yapmadığı şaklamanlık kalmadı. Ulan kaptanının oğlu idam ediliyor. Hiç mi hareket etmezsin. Marinford'a adım atsalar Rayleigh ile gaban. Ulan büyük gaflet.

Dragon god valley’den sonra hükümete olan inancı kesin sarsılmıştır fakat asıl ayrılık sonradan gerçekleşmiş gibi.dragon roger idam olurken denizci değildi. İzleyicilerden biriydi. Belli ki kaçak bir hayat yaşıyordu. Roger idam olduktan 13 ay sonra ace doğuyor. Luffy ile aralarında 2-3 yaş var. Roger öldükten sonra Dragon doğu denizinde bir köydeymiş. Ardından bilmediğimiz bir olay oluyor Dragon oğlunu garp’a bırakıyor. Annesi yok. Devrimci oluşu bu şekilde başlıyordur. Denizcilerden ayrılıkta tahminim roger’ın son adayı bulduğu zamana denk geliyor olabilir.
20 yıl önceki Ohara olayından sonra Kuma ve Iva ile devrim ordusunu kuruyor Dragon.

Öncesinde de özgürlüğün savaşçıları diye bir ekip kurmuş.

Yani Roger öldüğünde muhtemelen özgürlüğün savaşçıları ekibi vardı Dragonun.

Dragonun oğlunu gördüğünü bile sanmiyorum, evli de değildir muhtemelen Shanksın Makinodan çocuk yapması gibi tesadüfen çocuğu olmuştur.

20 yıl önceki Ohara olayından sonra Kuma ve Iva ile devrim ordusunu kuruyor Dragon.

Dragonun oğlunu gördüğünü bile sanmiyorum, evli de değildir muhtemelen Shanksın Makinodan çocuk yapması gibi tesadüfen çocuğu olmuştur.
evet ben Ohara kısmını unuttum. O halde tanrı vadisi olayından sonra denizcilerden ayrılmış olma ihtimali var. Bu şekilde düşünürsek

Seride en gıcık olduğum şey. Luffy için Rayleigh'nin yapmadığı şaklamanlık kalmadı. Ulan kaptanının oğlu idam ediliyor. Hiç mi hareket etmezsin. Marinford'a adım atsalar Rayleigh ile gaban. Ulan büyük gaflet.
Bunun sebebini biliyorsundur heralde.Adam korkak Teach'i bile yenemem diyor.Marineford'da hayatta kalamaz ki.Gyaban ise adamın çocuğu var.Babasız mi bıraksın evladını.Bi de adamlar emekli Kizaru'ya bile söylüyor.Luffy'yi neden kurtadı dersen bunun sebebi müşterisi olduğu için.

Makino'dan çocuk yapmak?Luffy doğduğunda Makino 12 yaşındaydı.

Makino'dan çocuk yapmak?Luffy doğduğunda Makino 12 yaşındaydı.
Shanks Luffy doğunca mı adaya geliyor :)

Luffy 7 yaşındayken Shanks adaya geliyor, Makino 19 olur o zaman, o dönem mahalle baskısı bile yemistir, kız kurusu diye.

Tarihleri orta çağ gibi düşünmek lazım, 1400-1500 lü yıllar gibi

Luffy ve Ace'in verilmiş sadakası varmış, Garp'ı dinleyip denizcilik yapsalar onlar da ellerinde tüfek sivil avlıyorlardı Kutsal av törenlerinde, bir de en güçlüsü yapacam falan diyordu lan sen önce oğluna bir şey öğretseydin.
Dragon gibi olmazdilar sanki Luffy ve Ace. Nedense Dragon bana pek sönük grldi bu bölüm irade anlamında. Luffy'nin denize çıktığı yaştan 1 ya da 2 yaş küçük.

Shanks Luffy doğunca mı adaya geliyor :)

Luffy 7 yaşındayken Shanks adaya geliyor, Makino 19 olur o zaman, o dönem mahalle baskısı bile yemistir, kız kurusu diye.

Tarihleri orta çağ gibi düşünmek lazım, 1400-1500 lü yıllar gibi
Ben makino luffy'nin annesi olamaz diyorum.Makino zaman atlaması sonrası çocuğu olduğunu görüyoruz hem de parmağında yüzük var.

Kendinizi hiç kandırmayın.

Garp Luffynin Dragonla karşılaştığını bilebilen birisi. Kim söylüyor bunu ya Dragon ya Smoker ya da basit bir er.

Tanrı vadisinde Dragon var, basit erler de var, binbaşı albay vs de var, kimse söylemiyor mu Garpa ?

Tanrı Vadisi olayını kendisi bizzat görecek asıl mesele 22 yaşında denizci olan Garp şuan 40 yaşında yani Tanrı Vadisinden önceki 18 yılda 6 defa bu Av mevzusu olmuş, kimseden duymaması kadar sacma bir fikir olamaz.

Ki WB bile her zaman bu söylentiyi duyduğunu söylüyor. Korsan duyuyorsa Garp duymayacak mı, nerden baksan saçmalık.

Filo amirali ile yemek yiyen, devleri denizci yapalım diyerek denizci siyasetine yön veren adam binlerce denizcinin katıldığı organizasyonu bilmeyecek, hiçbir denizci ona bilgi vermeyecek, saçmalık.

Teachin intikamla işi yok.

-Luffyi avlayacaktı, onu kaçirdı Ace denk geldi, onu avladı. Intikam almak istese Thatchi öldürmek yerine Acei öldürürdü, Acei kovalardı

-WB keza aynı, WB zaten Rogerın silah arkadaşı değil, Xebecin adamıydı, Teach yami yeyince yenilmez olduğunu sanıyordu, WB den intikam istese MFden önce karşısına çıkardı

Teach babası hakkında ne kadar biliyor o bile belli değil, şuana kadar adını ve adasını bilme dışında ne biliyor bilmiyoruz.
kendini kandırmalık durum yok adam turnuvaya insan öldürülen turnuvaya gezi diyor karakterin sözünden yola çıkarak konuşuyorum ben sizin hikayelerinizden değil neyse görürüz vakti gelince.

wb söylenti olduğunu söylüyor çok net bilinen bişiy olmadığını gösteriyor bu durumda zaten.

burda olay donanma değil hükümetin işi garpın ağzından bişiy duyana kadar ne desek şuan desteksiz. Benim çıkarımım karakter sözünden seninkisi nası duymasın gibi mantık açıklanırsa görürüz dediğim gibi öyleyse gömülür zaten. İnsan katledilen olaya gezi dediği içinde ayrı gömerim şahsen ama bilmiyorsa sen başta olmak üzere forumdaki patlamaları hayal edemiyorum.
Yeni evlenen arkadaslara her zaman soyluyorum once gezin, tozun hayatinizi yasayin, ideallerinizi gerceklestirin sonra cocuk yaparsiniz diye. 3 sene sonra bir bakiyorum iki tane cocuk yapmis, arkadasin saclari dokulmus, kilo alinmis, hayattan sogumus:) Isin sakasi bir yana Xebec’in neden cocuk yaptigi anlasilabilir bir sey bence yapamadiklarini cocuguna devretmeyi dusundu belki de Oden gibi bir gunluk ya da yazit yazdi Teach’e birakti bilemeyiz. Hepsi aciklanir yakinda
Yada direk aşık oldu...

İnsan katledilen bir olaya eğer gezi derse çok büyük ekşi yazar Garp ın karakterine Oda nın böyle gösterebileceğini sanmıyorum Garp'ı

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık