Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159: Kader Adası

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 95 93.1%
  • Orta

Kullanılan: 5 4.9%
  • Kötü

Kullanılan: 2 2.0%

• Kullanılan toplam oy
    102
Asıl mevzu garpın ne denizci olması ne bu katliamları bilip bilmemesi bu adam kendini soyutlayıp ve kim ne hali varsa görsün kafasına iten ana unsur ne olabilir?

Birde Teach'in durumu var babasının izinden gittiği ortada ve WB'ye ihanetinin arkasında zamanında babasına yapılan ihanet de sebep olmuş olabilir. Tayfasının hepsinin adada arkasında durduğu kesin değil henüz onu haftaya göreceğiz. Moria'nın topladığı cesetlere sahip üyeler adada yanındaydı bence Xebec'e destek olan herkes öldürülmüştür o adada.
Katılıyorum Düşününce Teachin yaptığı intikam almak, Rogerın oğlu Ace'i ve silah arkadaşı WByi öldürerek intikam almış oldu Korsan adası keza aynı şekilde, aynı babası gibi kendisi de tayfayı güçlü ama güvenilmez adamlardan topluyor hatta ilerleyen zamanda Teachin yaptığı eylemler aklanabilir

Katılıyorum Düşününce Teachin yaptığı intikam almak, Rogerın oğlu Ace'i ve silah arkadaşı WByi öldürerek intikam almış oldu Korsan adası keza aynı şekilde, aynı babası gibi kendisi de tayfayı güçlü ama güvenilmez adamlardan topluyor hatta ilerleyen zamanda Teachin yaptığı eylemler aklanabilir
Sözde intikam.Ace'i tayfasına katmak istedi,olmadı.Sonra onu yenip planlarını gerçekleştirdi.WB'de de intikam için değil gücünü almak için öldürdü.Bu arada WB asla ihanet etmez.İhanet etmediği için efsane zaten.Kendisi güçlü ama güvenilmez adam toplaması,tıpkı Xebec gibi tayfanın ihanet edilip yıkılacağı anlamına gelir.

Garpın konuşmasına bakarsak gezi diyor gv olayına katliama veya turnuvaya gezi demesi bence bilmediğini gösterior zaten ama biliyosa gömülür zaten haftaya öğreniriz diye umuyorum.
Kendinizi hiç kandırmayın.

Garp Luffynin Dragonla karşılaştığını bilebilen birisi. Kim söylüyor bunu ya Dragon ya Smoker ya da basit bir er.

Tanrı vadisinde Dragon var, basit erler de var, binbaşı albay vs de var, kimse söylemiyor mu Garpa ?

Tanrı Vadisi olayını kendisi bizzat görecek asıl mesele 22 yaşında denizci olan Garp şuan 40 yaşında yani Tanrı Vadisinden önceki 18 yılda 6 defa bu Av mevzusu olmuş, kimseden duymaması kadar sacma bir fikir olamaz.

Ki WB bile her zaman bu söylentiyi duyduğunu söylüyor. Korsan duyuyorsa Garp duymayacak mı, nerden baksan saçmalık.

Filo amirali ile yemek yiyen, devleri denizci yapalım diyerek denizci siyasetine yön veren adam binlerce denizcinin katıldığı organizasyonu bilmeyecek, hiçbir denizci ona bilgi vermeyecek, saçmalık.

Teachin intikamla işi yok.

-Luffyi avlayacaktı, onu kaçirdı Ace denk geldi, onu avladı. Intikam almak istese Thatchi öldürmek yerine Acei öldürürdü, Acei kovalardı

-WB keza aynı, WB zaten Rogerın silah arkadaşı değil, Xebecin adamıydı, Teach yami yeyince yenilmez olduğunu sanıyordu, WB den intikam istese MFden önce karşısına çıkardı

Teach babası hakkında ne kadar biliyor o bile belli değil, şuana kadar adını ve adasını bilme dışında ne biliyor bilmiyoruz.

Yeni evlenen arkadaslara her zaman soyluyorum once gezin, tozun hayatinizi yasayin, ideallerinizi gerceklestirin sonra cocuk yaparsiniz diye. 3 sene sonra bir bakiyorum iki tane cocuk yapmis, arkadasin saclari dokulmus, kilo alinmis, hayattan sogumus:) Isin sakasi bir yana Xebec’in neden cocuk yaptigi anlasilabilir bir sey bence yapamadiklarini cocuguna devretmeyi dusundu belki de Oden gibi bir gunluk ya da yazit yazdi Teach’e birakti bilemeyiz. Hepsi aciklanir yakinda

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum da Buggy de o adadan kurtuldu, onun da soyu Davy kabilesine dayanıyordur.
Ayrıca o adanın büyük çoğunluğu Davy soyundansa o kızıl saçlı kadın da Davy ise bu Shanks'in gücünü de açıklayabilir.
Hem Figarland hem D.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık