Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159: Kader Adası

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 93 93.0%
  • Orta

Kullanılan: 5 5.0%
  • Kötü

Kullanılan: 2 2.0%

• Kullanılan toplam oy
    100
Newgate, Teach'i yıllarca tayfasında tuttu. İlla ki babasının Xebec olduğunu anlamıştır diye düşünüyorum. Hiç muhabbetinin geçmemesi biraz garip

Shanks'ın ana tarafından D. olma olasılığı da çıktı bu şekilde. Xebec "Count on the Davy Clan" diyorsa God Valley'de daha pek çok clan üyesi vardır diye düşünüyorum.

Xebec belki delikanlılıktan ben eşimi ve çocuğumu esir etmem diye bu mevzudan kimseye bahsetmedi,başarısız gözükmemek için. Teach annemi kurtaramadın diyerek Dragona kin gütmüş olabilir gibime geldi. Xebece nazaran epey travmalı olduğu için karakter arızası var onda.

DmShanks'ın annesi Dragon'dan yardım istiyor.Dikkatli bakarsanız Shanks'ın annesi bir odada,Teach ve annesi bir kafeste.Hem Karasakal'ın böyle üzücü geçmişi olması şu anki yaptıklarını affettirmiyor maalesef.(Aynı orochi gibi).

Dragon'un kolunda gelecekte suratında olan dövmeye benzer bir sembol var. Daha derin bir anlam çıkar diye bekliyordum ama ergenlikte havalı olduğunu düşünüp yaptırmış gibi duruyor. Luffy'nin suratına korsan olabileceğini göstermek için çentik atmasına benzer bir sahne bekliyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık