Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1158 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cross Guildin potansiyeli bence çok hafife alınıyor. Mihawk ve Crocun katılması birliği güçlü yapar ama asıl mesele şu, bu iki adamın katılması demek diğer herkesin katılabileceği anlamına geliyor. Denizlerde tek başına takılan Mihawk gibi bir adamın günün birinde böyle bir birliğe katılacağı söylense güler geçerdim ama ilk katılanlardan oldu. Şu saatten sonra kimseye şaşırmam herkes katılabilir.

Moria kozuki muhtemelen poneglif okuyabiliyor ve karakter şuan kayıp, birliğe katılabilir. Doffy katılabilir o da marie goise sırrını biliyor. Buggynin bulduğu kaptan john hazine haritasını düşünün belki o çok önemli bir konumu gösteren long pose olabilir. Ceasar var mesela kaçırılan devlerin yerini biliyor. Daha birçok olası senaryo türetilebilir. Oda bu gurubu gerçek manada büyütüp hyplayacak bence ki zaten son savaş için büyük güçlü gurupların bir araya gelmesi lazım. Cross Guild potansiyeli beni ciddi manada heyecanlandırıyor.

Cross Guildin potansiyeli bence çok hafife alınıyor. Mihawk ve Crocun katılması birliği güçlü yapar ama asıl mesele şu, bu iki adamın katılması demek diğer herkesin katılabileceği anlamına geliyor. Denizlerde tek başına takılan Mihawk gibi bir adamın günün birinde böyle bir birliğe katılacağı söylense güler geçerdim ama ilk katılanlardan oldu. Şu saatten sonra kimseye şaşırmam herkes katılabilir.

Moria kozuki muhtemelen poneglif okuyabiliyor ve karakter şuan kayıp, birliğe katılabilir. Doffy katılabilir o da marie goise sırrını biliyor. Buggynin bulduğu kaptan john hazine haritasını düşünün belki o çok önemli bir konumu gösteren long pose olabilir. Ceasar var mesela kaçırılan devlerin yerini biliyor. Daha birçok olası senaryo türetilebilir. Oda bu gurubu gerçek manada büyütüp hyplayacak bence ki zaten son savaş için büyük güçlü gurupların bir araya gelmesi lazım. Cross Guild potansiyeli beni ciddi manada heyecanlandırıyor.
Boanın burnu boktan çıkmıyor. O da katılır.

Yine bir sürü bilip bilmeden konuştuğun konu var. Senle o yüzden tartısmayacagım.

Ama mesela 5 e cevap vereyim.

Kaido gücü yettiği adam için oyunlar çevirecek biri değil. Direk ezer geçerdi. Oysa Oden'in savaşmaması için dalavareler oyunlar çevirerek Oden'i kandırıp 5 yıl savaşı öteliyor. Oden'in ise amacı kan dökülmemesiydi. O yüzden 5 yıl boyunca göz yumuyor. Neyse o kısım önemli değil.

Önemli olan Kaido'nun gözü kesse Oden'den güçlü olsa direk onu olduğu yerde ezip yenip öldürecek olması. Çünkü Kaido'nun bakış açısı bu. Harald'ın alakası ise bu bakış açısını Xebec'e Harald'ı ez onu zorla kendine itaat ettir demesiyle görmemizde. Sen tabi onu da bilmiyorsun.

Lütfen oku. Senin her defasında eksik bilgilerini düzeltiyoruz.:(
Boş sallamalara devam :)

Kaido Odenin kendisinden çekinmiyor, çekinse 5 yıl önce onunla vsye tutuşmazdı, Samurayları örgütlerse sayı üstünlüğü Odende olur diye kendisi erken davranıp sayı üstünlüğünü elde ediyor. Bilip bilmeden sallıyorsunuz :)

Kaido Haraldı ez nerde demiş, you kelimesini sen diye okuyorsun herhalde :)

Aynı mantığı ben de kurayım o zaman Oden madem daha güçlüydü 5 yıl önce Kaido karşısına çıktıģında ezeydi o zaman, niye ezemiyor, bomboş yorumlar :)

1. Kaç vs kaç olduğunun, kimin kiminle dövüştüğünün konumuzla alakası yok. Oden'i Kaido harici zorlayacak bir adam da yok zaten orada.

2. Kaido'nun Oden'e karşı tüm ciddiyeti ile dövüşmediği hibrit formuna geçmemesinden belli. Bir dahaki darbeye Kaido yenilirdi konusu da tamamen senin yorumun.

3. Tek darbeye yenilen biri varsa o da Oden. Eğer bu dövüş devam etseydi ve Kaido hibrit forma geçseydi Oden'e tek atan saldırıdan daha kuvvetli onlarca saldırı kullanırdı Kaido.

4. Kaido garantici adam, ittifak kurup risk almak istememiştir. Tek darbede Oden'in işini bitirmesi aradaki farkı gösteriyor zaten.

5. Kaido'nun dokuz çöpe verdiği tepkiler Oden'e isabet eden ilk saldırısıyla tek attığı gerçeğini değiştirmiyor.
Duvara anlatsan anlar, Luffyfanlara hiçbir şey anlatamazsın. :)

hala kaido balonunu savunanlar var mı ya :sapkali:adamda ki meyveyi ivankov yiyebilseydi şuanda "dünyanın en güçlü yaratığı" ünvanını ivankov taşıyor olurdu :oleyo2: Beyni olmayan sırf kas yığın sarhoş düz bir karakter. Hile, hurda ile kazandığı dövüşleri bile 20 senedir unutamıyor :oleyo:
Kaidonun meyveyi yiyen En olsa Momo olurdu, aynı Teachin En olmadıģı gibi :)

Hile dediģin şey kasten yapılır, Kaido hile yapmış ama kendisinin haberi yok nasıl iş :)

Bir de Kaido araya giren kadinı ve CPyi öldurüyor Luffy niye Usoppu öldurmedi acaba, Lucci bunu öldürecekken Usopp araya giriyor, bu mantikla Luffy de hile yapiyor, zaten bu tür şeyleri hileden sayiyorsak Luffynin hile açık geziyor olmasi lazim baska türlü izah edilemez. :)

Boş sallamalara devam :)

Kaido Odenin kendisinden çekinmiyor, çekinse 5 yıl önce onunla vsye tutuşmazdı, Samurayları örgütlerse sayı üstünlüğü Odende olur diye kendisi erken davranıp sayı üstünlüğünü elde ediyor. Bilip bilmeden sallıyorsunuz :)

Kaido Haraldı ez nerde demiş, you kelimesini sen diye okuyorsun herhalde :)

Aynı mantığı ben de kurayım o zaman Oden madem daha güçlüydü 5 yıl önce Kaido karşısına çıktıģında ezeydi o zaman, niye ezemiyor, bomboş yorumlar :)

Duvara anlatsan anlar, Luffyfanlara hiçbir şey anlatamazsın. :)

Kaidonun meyveyi yiyen En olsa Momo olurdu, aynı Teachin En olmadıģı gibi :)

Hile dediģin şey kasten yapılır, Kaido hile yapmış ama kendisinin haberi yok nasıl iş :)

Bir de Kaido araya giren kadinı ve CPyi öldurüyor Luffy niye Usoppu öldurmedi acaba, Lucci bunu öldürecekken Usopp araya giriyor, bu mantikla Luffy de hile yapiyor, zaten bu tür şeyleri hileden sayiyorsak Luffynin hile açık geziyor olmasi lazim baska türlü izah edilemez. :)
Usta bilgin yok fikrin var yeminle.

Orijinal çeviri sayfa atmışım sana. Orada Kaido Xebece Harald için sadece onu ez ve kendine itaat ettir zorla diyor. Adamdaki kafa yapısı belli.

Neyse sensin usta haklısın. Ben vazgeçtim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık