Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1158 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garling kadim olmamasına rağmen Imu'dan haberdar o dönemde bile. Varlığı o kadar da gizli tutulmuş bir arkadaş değil gibi kendisi anlaşılan. Kutsal şövalyelerden Brookla bağlantısı olan ablamızın özel olduğunu düşünmüştüm ama kutsalların hepsi biliyor gibi geldi şu bölümle. Doffy'nin kutsallar hakkında bildiği şey de kesin Imu'nun varlığı, kutsalların hepsinin bildiği bir şey gibi. Bu kadar yıl gene iyi saklamış kendini bu aymazlıkla Imu dünyadan.
Kutsal şövalyeler ve Kadimler biliyor.

Aokijiyi ilk gördükleri yerde impel down a tıkılmaları lazımdı ama Dedesinin torpili ile yırrtılar.
Kuma kötü adam olsaydı hepsi ölmüştü.
Kizaru tüm tayfayı katledecekti Rayleigh kurtardı. :D

Ana karakter olmasa Kid veya Moria'nın yaşadıklarını yaşayacaktı
Şans desek daha doğru ve Luffy diğer mevzu ise Aokiji orada diyor borçluyum diye o yüzden serbest bırakıyor.Diğer konularda şans demek daha doğru.

Öngörü konusuna bakınca aklıma geldi.

Seri roger’in kelimesiyle başlıyor. Beyazsakal ile seri 2. Halini alıyor(2 yıl ara) Xebec gibi birisi ölürken de yine seriye iz bırakacak bir panel bırakacak diye düşünüyorum. Fakat burada sorun adamın kendinden başkasını düşünmemesi.

Tanrı vadisi sonrası korsanlar çağının vizyonu neydi onu da bilmiyoruz.

Luffy iyidir ama torpillidir. Herşey rahat ve üstünde sorumluluk olmayınca adam gibi adam olmak kolay iş. :D
Luffy karaktersizin, onursuzun tekidir, adam gibi adam değildir. :)

Daha önce de yazdım, Enel atak ve defansta meyve kullanamadığı halde Luffyi paket yapip atınca Luffy olacak fasulye, adil dövüş diye bağırıyor. Bu hıyarın dünyaya dair tek bir görüşü bile yok, var olan tek fonksiyonu dövüş üzerine, ondaki fikri de bu kadar işte.

Birkaç deyim var Luffyi anlatan;

-Rabbena hep bana
-Ver yeyim ser yatim

Luffy hep kendine ister, tüm avantajlar onun olsun, o kazansın.

-Yemek buldun ye, dayak buldun kaç

Pedro ölünce bile parti yapar, Jinbeiyi ölüme terk eder ölme der, hiç rivalrisi yoktur ve her defasında dayaktan kaçan tek karakterdir.

Bak Roger ve WB normal denizcilerden yenseler bile devamı geleceģi için kaçarlar ama Roger Garpi duyunca kalıp savaşır, Luffyse yenilginin kokusunu aldiği anda hep kaçar, Smokerdan kaçar, Garptan kaçar BMden Goruseiden hep kaçar, şimdinin toptier isimlerinin kaćtığı hiç geçmedi.

Luffyfanların güzellemeleri hep nafiledir. Oden 20 yıl sonra JoyBoy gelecek diyor, adam Luffy gibi biri 800 yılda bir gelir diye seviniyor, he anam tabi oldu :)

Öngörü konusuna bakınca aklıma geldi.

Seri roger’in kelimesiyle başlıyor. Beyazsakal ile seri 2. Halini alıyor(2 yıl ara) Xebec gibi birisi ölürken de yine seriye iz bırakacak bir panel bırakacak diye düşünüyorum. Fakat burada sorun adamın kendinden başkasını düşünmemesi.

Tanrı vadisi sonrası korsanlar çağının vizyonu neydi onu da bilmiyoruz.
1 Rogerın beyanı
2 WBnin beyanı
3 Vegapunkun beyanı

Olay Amerikanın keşfinin aynısı, Ameriga Vespucci keşfedip Avrupaya mektup atıyor kimse inanmıyor, daha sonra teyit ediyorlar, OP ta da Roger keşfediyor, WB ve Vega teyit ediyorlar, hikaye aynı

Rockstan böyle bir beyan beklenmesi mantikli mi, o dönem Raftel yok OP yok, çok mantikli değil gibi

O değilde ilk defa bir kapak hikayesinde bu denli gerçek olmaya çok yakın bir sürü teori ortaya çıktı..

-Moria ile Oden galiba akraba ve Moria'nın gerçek ismi Kouzuki Moria.

-Perona bir ihtimal wano'dan ve Yasuie'nin büyük kızı olabilir, yani Toko'nun ablası olma ihtimali var. (Gözlerinin benzerliği bunu destekler nitelikte)

-Moria'nın Wano ile bağlantısı sayesinde Ryuma'nın cesedinin Thriller Bark'da olmasının sebebini de bağlamış oldu..

Harald bu kadar güçlüydü madem nasıl kendi taht odasında delik deşik edildi?

Harald'ın yaptığını desteklememekle birlikte çok saf bir adam olmasının ve ida'nın varlığı etkisi altında barışçıl bir tutuma girmesi düpedüz komplo gibi geliyor. Hükümet iki tane süper güçlü kişinin bulunduğu dönemde yapması gerekeni yapmış onları birbirine kırdırmış. Bu ikisi birleşmiş olsa Tanrı vadisi olayında kazanan taraf olurlardı. Şu anki one piece evrenini kökten değiştirirlerdi.

Moria olayı ilginç bir hal aldı. Adadan ayrılıp korsan olma öyküsü ne zaman başladı ki bu adamın? Oden bile zor bela çıktı adadan. Roger ölürken izleyicilerden biriydi kendisi. Sonra memleketine dönüp Kaido ile savaştı ve yenildi. Oden o sıralar kasabada çıplak dans etmekle meşguldü. Odeni hiç tanımıyor olabilir mi? Yada ülkenin başına geçmek için Kozuki soyundan olduğunu mu iddia etti acaba? Yenilgi sonrası tayfasını katleden Kaidoya aşırı bilenmişti. Harbiden Kozukilerden biriyse bu adamın intikam hırsı ile wano da olmaması büyük kayıp. Belki Luffy vs Kaido da hiç g5 açmaya gerek kaldırmazdı sOda, yeniden gölge Luffy izlerdik bu kez 100 değil 1000 tane olurdu...

Son düzenleme:
Luffy karaktersizin, onursuzun tekidir, adam gibi adam değildir. :)

Daha önce de yazdım, Enel atak ve defansta meyve kullanamadığı halde Luffyi paket yapip atınca Luffy olacak fasulye, adil dövüş diye bağırıyor. Bu hıyarın dünyaya dair tek bir görüşü bile yok, var olan tek fonksiyonu dövüş üzerine, ondaki fikri de bu kadar işte.

Birkaç deyim var Luffyi anlatan;

-Rabbena hep bana
-Ver yeyim ser yatim

Luffy hep kendine ister, tüm avantajlar onun olsun, o kazansın.

-Yemek buldun ye, dayak buldun kaç

Pedro ölünce bile parti yapar, Jinbeiyi ölüme terk eder ölme der, hiç rivalrisi yoktur ve her defasında dayaktan kaçan tek karakterdir.

Bak Roger ve WB normal denizcilerden yenseler bile devamı geleceģi için kaçarlar ama Roger Garpi duyunca kalıp savaşır, Luffyse yenilginin kokusunu aldiği anda hep kaçar, Smokerdan kaçar, Garptan kaçar BMden Goruseiden hep kaçar, şimdinin toptier isimlerinin kaćtığı hiç geçmedi.

Luffyfanların güzellemeleri hep nafiledir. Oden 20 yıl sonra JoyBoy gelecek diyor, adam Luffy gibi biri 800 yılda bir gelir diye seviniyor, he anam tabi oldu :)

1 Rogerın beyanı
2 WBnin beyanı
3 Vegapunkun beyanı

Olay Amerikanın keşfinin aynısı, Ameriga Vespucci keşfedip Avrupaya mektup atıyor kimse inanmıyor, daha sonra teyit ediyorlar, OP ta da Roger keşfediyor, WB ve Vega teyit ediyorlar, hikaye aynı

Rockstan böyle bir beyan beklenmesi mantikli mi, o dönem Raftel yok OP yok, çok mantikli değil gibi
Senden bu kadar saçma bir cümleler beklemezdim.
Luffy Jinbei de kalmak istedi zaten.Jinbei git dedi.
Pedro kısmında nerede parti yaptı Wano da mı ? Orada Wano'nun kurtuluş partisi yapılıyor.Sadece Luffy değil herkes yapıyor.
Luffy'nin kaçma konusunda Karasakal'ı karıştırmış olabilir misin acaba?
Smoker kısmında Luffy baya bir güçsüzdü o yüzden kaçması normal.
Luffy dediğin biri gibi olsaydı:
Robin için Ennies Lobby'ye gitmezdi.
Ace İmpel Down ve Marineford'a gitmezdi.
Sanji için İmparator'un bölgesine gitmezdi.

Aokijiyi ilk gördükleri yerde impel down a tıkılmaları lazımdı ama Dedesinin torpili ile yırrtılar.
Kuma kötü adam olsaydı hepsi ölmüştü.
Kizaru tüm tayfayı katledecekti Rayleigh kurtardı. :D

Ana karakter olmasa Kid veya Moria'nın yaşadıklarını yaşayacaktı
Garp ve Dragon bir şey yapmıyor diyenlere gelsin bu mesajın, adamların varlığı yetiyor işte.:ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık