Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1158 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dikkatimi çekti de Kozuki Moria için ölen değil de kaybolan diye çevirilmiş @Smoker reisin yanlış çevirdiğini hiç sanmıyorum. Bu baya ilgi çekici bir kısım bu elemandan bir şeyler çıkabilir sanki.

Kozuki ailesinden bazıları Poneglyph'leri okuyabiliyor. bundan dolayı Moria'yı ileride Cross Guild'de görebiliriz sanki, Oda bunun yolunu yapıyor olabilir.

Dikkatimi çekti de Kozuki Moria için ölen değil de kaybolan diye çevirilmiş @Smoker reisin yanlış çevirdiğini hiç sanmıyorum. Bu baya ilgi çekici bir kısım bu elemandan bir şeyler çıkabilir sanki.

Kozuki ailesinden bazıları Poneglyph'leri okuyabiliyor. bundan dolayı Moria'yı ileride Cross Guild'de görebiliriz sanki, Oda bunun yolunu yapıyor olabilir.
Mantıklı aslında fakat doflamingo crossa gelicekse morianın en son yaptığından sonra crossda kalacağını düşünmüyorum. Ve bence doflamingo gelir.

Moria muhabbeti Rocks tayfasi ilk ciktigindan beridir var hatta Reddit’te falan baya konusuluyordu. Oda abimiz forumlardan teori falan cimbizliyor gibime geldi ama gidip de Moria’nin Kozuki olmasi teorisini secmesi de ne bileyim sakeyi fazla kacirmis

Mantıklı aslında fakat doflamingo crossa gelicekse morianın en son yaptığından sonra crossda kalacağını düşünmüyorum. Ve bence doflamingo gelir.
Bende bunu bayağı düşünüyorum Dof'u yeniden görmek istesem de Cross Guild'e pek uyacak bir karakter değil(hem kişiliği hem croco ve moria ile olan geçmişi) bence. Onun yerine Law ve Bepo katılsa daha iyi olur aslında.

Bu arada Moria'nın Kozoki olup 0 kılıç kullanabilmesi de akıllara "Wano'da Momo'dan daha kötü kılıç kullanan biri var mı?" sorusunu getirdi. Yani ağır saçmalık ya :S

Moria yerinde olmak istemezdim Wano'yu kurtarmak için herşeyi yap tayfan katledilsin. Herkes tarafından bir yerleri yalanıp duran çok güçlü kuzenin(artık her neyiyse) ülkesi kolonize edilirken böyle dolanıp dursun :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık