Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1158: Rocks, Harald'a Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 56 67.5%
  • Orta

Kullanılan: 21 25.3%
  • Kötü

Kullanılan: 6 7.2%

• Kullanılan toplam oy
    83
Bu kadar komplike birşey yok bence garling gider çocukları götürüyorum der kadın birini saklar saklanan çocuğu da Roger bulur gibi gibi
Aslında Garlingin çocuklardan haberi bile olmayabilir. Kadın karisi değil sonuçta, tek gecelik kaçamak yapmıştır

Garling o adayı av için öneriyor, yani adada kim varsa öldürülecek, kendi çocuklarını riske atmasi için bir neden yok.

Bu kadar komplike birşey yok bence garling gider çocukları götürüyorum der kadın birini saklar saklanan çocuğu da Roger bulur gibi gibi
Roger sadece buluyor olamaz. Annesi veya çevresinden bebeklerin isimlerini mutlaka öğrenmiş olmalı. Yoksa biz bugün bu adama Shanks diyor olmazdık. Roger ve tayfası kesinlikle bu halkla iletişime geçti ve isim bilgisini verdi. Aynı şekilde Shamrock ismi de Garling’e bildirildi.

Ben işlerin gidişinden memnunum. Oda yeniden seriye can getirdi. Vallahi hikaye nereye doğru evriliyor tahmin etmek zor. Xebec'i de güzel işledi. Son bölümle epik bir hava kattı adama. Roger'ın da hiç beklemediğimiz yönleri varmış. Karakteri bu olaylardan sonra daha da olgunlaşacak gibi duruyor. Rocks ve Roger arasındaki ilişki de beklenmedik çıktı.

God Valley de düz bir Xebec vs Roger bekliyordum tıpkı Luffy vs Dof tarzı gibi. Hani net olarak iyi ve kötünün tarafının ayrıldığı şeklinde bekliyordum. Ama şu an öyle göremiyorum olayı. Xebec'in amacı neydi Roger'ın neydi de karşı karşıya geldiler? Acaba gerçekten karşı karşıya da geldiler mi? O da belli değil.

@RedTeroR senin WB'nin onuru kurtaracak bir senaryo çıkabilir karşımıza.:D

Imu'ya karşı bir savaş verilmiş olabilir gibi geliyor bana orada. Garp orada olmasa direk Rocks ve Roger grubu vs Kutsal Şövalyeler ve Imu oldu derdim. Ama Garp olunca iş biraz bozuluyor. Garp'ın Imu tarafında olup da bunlara karşı savaşmış olma ihtimali yok gibi.
Garp ile roger ittifak yapıyor hertürlü bu çok net zaten normalde bu bilgi gizlenen bi bilgi yani roger ve ekibi+garp ayrı bi taraf net bişekilde rox ve ekibi-ve hükümet nası bi senaryoya dahil oldu onu bilmiyoruz.

Roger sadece buluyor olamaz. Annesi veya çevresinden bebeklerin isimlerini mutlaka öğrenmiş olmalı. Yoksa biz bugün bu adama Shanks diyor olmazdık. Roger ve tayfası kesinlikle bu halkla iletişime geçti ve isim bilgisini verdi. Aynı şekilde Shamrock ismi de Garling’e bildirildi.
Roger ve ekibinin hiç farklı ülkelerden istihbarat ağına sahip oldupu bi senaryo görmedik bence bu isim öğrenmesi çokdaha kolay bi şekilde yaşandı shanksın emziğinde veya üstündeki bişiyde direk ismi yazıyor bile olabilir.

Haraldın yorumu hükümeti bildiği için değil, bu kadar uzun zaman oldu bir halt edemedin olarak yorumluyorum

Aynı yorumu Vegapunk Dragona diyor 20 yıl önce. Dragonun özgürlük savaşçılarınin başariz bir oluşum olduğunu söylüyor.

Harald haklı 16 yıl geçti Xebec hala devirecek hükümeti
Yani bakış açısı farklılığı senin dediğin gibi de olabilir tabi ama harald imuyu bilmiyordur tabi ama yani yaşlılar şövalyeler ve imu derken ne kadar güçlü olurlarsa olsun ki şuana kadar gördüğümüz en güçlü tayfa bunlar öyle bir korsan tayfasının gidip mücadele edebileceği bir oluşum gibi gözükmüyor bana artık WG o yüzden heraldın bu cümlesini o bakımdan yorumluyorum.Gerçi Rocksta zaten öyle düşünüyor ki 2 meyve şu bu diyerek plan yapıyor ekstralar katmaya çalışıyor oysa denizci bölümünde mesela bu kadar plan yapmaya gerek olmaz garp sengoku gibi isimler olmasına rağmen ama hükümet kısmına gelince tuhaf güçler ortaya çıktı zamanla.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık