Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157 Spoiler Yorumları

Genel olarak Bleach ne Naruto dahil olmak üzere böyle uzun soluklu seriler sonlara doğru saçmalamaya başlıyor. One piece istisna demiştik ama sanırım konuyu böyle geçiştirip seriyi bir an önce tamamlayacak. Seri boyunca görmediğimiz aşk mevzuları şimdi mi patlak veriyor.

Bence bazı karakterleri artık göstermemeli
Biz onları efsane haliyle bilmeliyiz
Sonradan saçma sapan hepsini sanji gibi yapmanın lüzumu yok
Büyük Karakterlere sürekli eksi yazıyor
Seriyi alt tarafı ile yazıyor herhalde

Aga artik oyle fazla retcon yedi ki seri, teori uretirken bile tarihleri umursamaz olmusum kim kimi seviyorsa sevsin seri artik bitsin valla gidiyim de Naruto’yu bir daha okuyayim :)

Oda başkan, One Piece bir şey dediğinde o şey olduğunu hiç düşünmemiştim. Konu yine nerelere geldi arkadaş.... Umarın, hikayenin sonu kötü bitmez. Shounen serilerin %90'ının finali beni hiç sarmıyor. OP'de öyle biterse, gerçekten üzülürüm.

Abi inanılmaz kötü bir bölüm one piece tarihinin en kötü bölümü olabilir inanılmaz bir hayal kırıklığı yaşadım.

Bir kez daha neden Luffy görmüş olduk. Reyizin irade ayrı seviyede.:D

Kuja Arc'ı yeniden okuyacağım.:D
Oda’nın kafasına bir gün eserse Luffy ile Zoro’nun gözü kalp olmuş halini çizer, retconu da yapıştırır. :D Şaka bir yana Luffy’nin başka bir kadına gözü kalp şeklinde aşık olduğunu hiç düşünemiyorum. :( Umarım o topa girmez.

Oda’nın kafasına bir gün eserse Luffy ile Zoro’nun gözü kalp olmuş halini çizer, retconu da yapıştırır. :D Şaka bir yana Luffy’nin başka bir kadına gözü kalp şeklinde aşık olduğunu hiç düşünemiyorum. :( Umarım o topa girmez.
Bir tek et görünce o şekli alıyor adam.:D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık