Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157 Spoiler Yorumları

Kardeşim bomba gibi infilak ettin hala hikaye anlatıyon ya xD

Roger ve Garp yanı en sevgililerin şöyle büyük feat yapmışlar büyük iş yapmışlar dediğin olay Rocks korsanlarını dağıtmalarıydı ki zamanla işin içine kutsallar girdi, adamlar kendi aralarında ihanet edip duruyorlarmış vesaire vesaire. Yani senin olay ipe un sermeye döndü xD

Ayrıca geçen bölüm Rocks korsanlarını övenler korsan tayfası gibi korsan tayfası dedikleri için övüyorlardı bu bölüm de ihanet olayı çıktı ki tam korsan tayfalarında olacak iş yine Rocks'a artı yazdı yani :ehe:
Roger ile Garp 1 v 1 de hangi büyük isimleri yenmişler ki üstüne 4 v 2 yenecekler bu mümkün mü ? Zaten Xebec'in Garp ve Roger'ın güç olarak bir tık önünde olduğu bariz.

Son düzenleme:
Sevgilim forum, ben mi kaçırdım emin değilim ama spoiler'da ne gördünüz de herkes bu kadar tepki göstermiş? Seride aşk meşk mevzularına çok alışkın olmadığımız için bize garip geliyor ama hayatın gerçeği bu. Kuja kaptanlarının çoğunun aşk hastalığından taaa time skip öncesinde bahsedildi, zemini orada atıldı.

Ayrıca neden erkeklerin bir kadın için büyük işlere kalkışmasını garip buluyorsunuz? Tarihteki büyük savaşların çoğu kadınlar için verildi. Truvada binlerce adam böyle öldü. Biz erkekler olarak ne kadar çalışıyorsak, para kazanıyorsak, bir şeyler başarmaya çalışıyorsak, temeli hep kadınlara kendimizi beğendirme ve kabul ettirme dürtümüzden geliyor. Bunu anormal karşılayamazsınız.

Ve cidden soruyorum, bir kaç spekülatif teori haricinde ben henüz Tanrı Vadisi olayının Shakky ile %100 bağlantısını göremedim. Ki bu gerçekleşse de beni hayal kırıklığına uğratmaz. Gerçekçi bulur geçerim

Şunu da ekklemeden geçmeyim. Ben hala Imu'nun kadın ya da kadınsı bir figür olduğunu düşünüyorum. Bu noktada da benzer bir hikaye göreceğiz. Davy Jones - Calypso hikayesi gibi bile çıkabilir. Şaşırmam ve üzülmem.

Çok beğendim. Sonunda gerçekçi bir savaş sebebi. Şaka yapmıyorum, eğer biraz araştırırsanız tarihteki küçük büyük demeden çoğu savaşın iki erkeğin veya bir erkekle kadın arasındaki aşktan kaynaklı başladığını da veya önayak olduğunu görebilirsiniz.

Ortada uyuşmayan bir şeyler var, Carmel'in dediğine göre daha Linlin çocukken çoktan John Giant'ı (ilk dev ırkından denizci) denizcilere vermiş. Şimdi Linlin yetişkin bir kadın yani bu olay zaten çok önce yaşanmış, Garp'ın Devleri denizcilere katmayı sorması saçma çoktan olmuş çünkü.
Bu yorum üzerine carmel ana kısımlarını okudum ve çelişen birşey yok. Hatta gözden kaçan zibilyon tane detay fark ettim fakat üşendiğimden sadece carmel kısımlarını yazacağım.

1- Carmel bir çocuk taciri. Kimseler de bilmiyordu. CP ajanları ile pazarlık yapıyordu. Yani bir hükümet görevlisi olsa idi niye pazarlık yapsın, direk hükümete baktığı çocukları verirdi. Hükümet onun en sevdiği alıcı.
2- Carmel donanmaya kazık atmış. hükümet ile arası açıldığı için elbaf'a kaçmış. Ve orada "dev olmayan" çocuklara bakıyor. Elbaf'lıların onun kalmasına izin vermesi de idam edilecek olan devleri kurtarması yüzünden saygı görmesi.
3- Hükümet ve Donanmaya attığı kazık onu bazı şartları kabul etmeye zorlamış gibi görünüyor. her 2 sene de yetimlerden birisini vermeye mecbur gibi. Linlin onun en büyük satışı ve bu mecburiyetten kurtulup herşeyden elini kolunu çekmek istiyor.
4-Linlin olayından sonra elbafı terk ediyorlar vebaşka adaya yerleşiyorlar.
5-John the giant'ın donanmaya katılması tamamen carmel sayesinde olmuş. Ortada ne bir elbaf nede hükümetle alakalı bir anlaşmadan bahsediliyor. John sahipsiz bir yetimdi ve cermel onu donanmaya sattı. Bir kişi donanmaya katıldı diye hükümet ve devler arasında bir uzlaşma söz konusu değil. Ayrıca oda direk net tarihler vermiş. Bu tarihler loki'nin doğumu, Harald'ın çabalayıp çıktığı tarihler ile bire bir örtüşüyor.

Bir de Oda vasıfsızının bütün ilişkileri güzellik üzerine kurgulaması çok dandik bir olay. Neymiş güzelmiş aşık olmuş. Başka vasfı yok mu kadınların, sadece güzelliklerine mi aşık olunuyor? Oda kadın erkek ilişkilerinde de vasıfsızlığını konuşturmuş.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık