-Ben asker polis olmasın mı dedim? Devrimciler devrim gerçekleştikten sonra onların yerine geçecekler işte. Adam olan denizcide gitsin devrimcilerle taraf olsun. Devrim komutanlarının tanıtıldığı bölümü git oku kim halkın yanında korsanları tokatlıyor gör.
-Direkt köle satmak için müzayede evi var. Garp rayleigh'nin orada satılacağını duyuncu Bwawawa diye gülüyor.

Mary geoise köle kaynıyor
-Dragon elinde güç olmadığı için birşey yapamıyor ama hazırlıkları sürdürüyor kutsal ejderlere aktif olarak zarar vermeyede devam ediyor.
- O kadar iradeliler ki Korsanların yaptığı olaylara konup tüm itibarı propaganda yapıyorlar.
- Ya bu nasıl bir mantık milleti toplama kamplarına doldurup topluca imha edenlerde orduydu emir kuluydu hiç bir suçları yok ozaman. Akainuda Aokijide suçludur biri eiliyle yapmıştır diğeri de göz yummuştur.
Fma biliyorsan git bak Roy Mustang diye bir karakter var. Yozlaşmış bir hükümetin altında toplu katliama dahil olmak zorunda kalmış ama gerçekten iyi idealist niyetleri olan bir subayın böyle bir durumda nasıl tepki vereceğini gör. One piece in ikinci sınıf yazımına benzemez
-Garp çok güçlü bir adam denizci olmaya ihtiyacı yok bunu kaç kere tekrarlamam gerekiyor. Kuzan'a oğlum devrimci olmuş diye dırdır ediyordu birde.
- One piece evreninde denizcilerin hedefi ülküsü hükümeti korumak emirlerine uymak sonra halkı korumak. Hükümet için gerekirse halkı birinci elden öldürmek. Hükümete dahil olmayan adaların halklarını umursamamak korumamak. Amiraller kutsal ejderlerin çaycılığını korumalığını yapıyor