Bana nedense goroseiler arasında bir hain var gibime geliyor xebecin elini kolunu sallayarak imunun odasına kadar girmesi tehdit etmesi ilginç.
O unvanı alması kolay değil, içlerinde hain olması olanaksız.Bana nedense goroseiler arasında bir hain var gibime geliyor xebecin elini kolunu sallayarak imunun odasına kadar girmesi tehdit etmesi ilginç.
Xebec gibi WB gibi kara para yemeyip çalmadığı insanları soymadığı için mi köpek oldu? Bu bölümde aksine Harald ağzıyla Denizcilerin itibarı kurtarıldı. Coby olsun Smoker olsun hepsi masumları korumak amacıyla adaletin askerleri olarak Denizci oldular. İçlerinde yozlaşmışlar var ama genel olarak iyi bir yapı olduğunu söylüyor Harald. Xebec'in amacı dünyayı bu zalimlerin elinden kurtarayım barış dolu bir dünya kurayım değil. Bunları yıkayım yerine ben geçeyim.Yazılacak çok şey var da sadece Gaap'ın köpekliğine değinmek istiyorum, öyle böyle köpek değilmiş. İtikatta köpek değil deniyor, velev ki bunu kabul ettik, amelde öyle bir köpek ki itikatta kurtarmıyor. Gaap'a eksi yazmıyorum artık diğer eksi yiyen karakterlere adaletsizlik olur. Bundan sonraki en yamuk hareketi Xebec'e dalmam dedikten sonra Xebec'e dalan grubun içinde çıkması olur, bu tablo yaşanırsa edecek bir iki kelam buluruz, nasip bakalım.
Gaap'ın yediği kurabiyelerde katledilen savunmasız insanların vergileri, kanları, hakları yok mu? Yetimlerin hakkı yok mu? Gaap, Harald'ı, devleri herkesi hükümetin bekçisi yapmaya çalışıyor, bundan ala hükümet yancılığı mı olur? Xebec'in yaptığına hükümet penceresinden bakarsan kara para yedi, Xebec tarafından bakarsan hakkı olanı alıyor dersin. Göreceli mevzular yani. Xebec'in kral olma isteği var ama aslında var olan sistemin yok olmasını, kendisinin kral olmasından bile daha çok öncelediğini biliyoruz önceki sayılardan, Harald ile konuşmasında bu detayı gördük, ben yapamasam bile elbet biri bunu başaracak, sonsuza kadar baş olamazlar diyor.Xebec gibi WB gibi kara para yemeyip çalmadığı insanları soymadığı için mi köpek oldu? Bu bölümde aksine Harald ağzıyla Denizcilerin itibarı kurtarıldı. Coby olsun Smoker olsun hepsi masumları korumak amacıyla adaletin askerleri olarak Denizci oldular. İçlerinde yozlaşmışlar var ama genel olarak iyi bir yapı olduğunu söylüyor Harald. Xebec'in amacı dünyayı bu zalimlerin elinden kurtarayım barış dolu bir dünya kurayım değil. Bunları yıkayım yerine ben geçeyim.
Bahsedilen amaca sahip Dragon var.
Savcım Luffy'yi Roger'ı gömeyimde gerisi önemli değil moddasın yineDof'un suçu yok, Luffy'e çalışan Plot Armor'un temel prensibi bu abi. Luffy ile karşılaşan istisnasız tüm rakiplere aynı tarifeyi çekiyor Oda.