Kibri sonunu getirdi. Tüm planını Sugar üstüne kurup kızı boşta bıraktı. Yanına koruma diye verdiği kişi Trebol, o da tek yedi gibi bir şey.
Dof'un suçu yok, Luffy'e çalışan Plot Armor'un temel prensibi bu abi. Luffy ile karşılaşan istisnasız tüm rakiplere aynı tarifeyi çekiyor Oda.
Croco Luffy'i 2 kere yenip öldü diye bırakıyor, Arlong suya atıp bırakıyor, Lucci dev yumruğa balon bu deyip kafa atıyor, Dof keza dev yumruğu görüyor ezerim diye kafa atıyor, aynı hikayeyi Kaidoya da çiziyor Oda, bak dev yumruğa kafa atma olayını 3 kere işlemiş, 3 karakter de ulan bu ciddi bir şey dememiş, yersen

Devam ediyor Lucci Kaido'yla eşleşen Luffy'e seni imparatordan saymıyorum diyor yine dayak yiyor, Aramaki Wano'ya geliyor, Shanks ellemese Luffy müdahil olsa parçalayacaklar.
Demem o ki kibir vurgusu sadece Luffy'nin rakiplerinde görülen bir durum, E. Oda'nın plota bulduğu kılıf işte
Bunların hepsi Dressrosa'da gördüğümüz Dof'u parçalar. Ben Stussy'nin falan G4 yumruğu yiyince ada turu yapacağını hiç sanmıyorum.
G4ün özellikle Bound Man'in mekaniği o, Dofla alakası yok. Yumruğu içine çekip top gibi fırlatıyor, sen eğer Kaido gibi BM gibi dev cüsseli değilsen ve saldırıyı bloklamadan G4 yemişsen ada turu atmak zorundasın. Dof ada turu atıyor, Katakuri de aynı şekilde uçuyor. Ama BM 1 cm oynamıyor mesela. Önceden blok atan Fujitora da uçmuyor. Luffy Roger'a Garpa Bound Manla temiz vursun onları da uçurur, ki MF'de düz yumrukla Garp'ı uçurmuşluğu var.