Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157: Efsanevi Bar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 29 40.8%
  • Orta

Kullanılan: 25 35.2%
  • Kötü

Kullanılan: 17 23.9%

• Kullanılan toplam oy
    71
Doflamingo bugun Rocks tayfasinda yer bulur muydu kendine hocam? Ben iflah olmaz bir Dof hayraniyim bu arada ama objektif olabilirsin alinmam ben :D
Rocks tayfasındakilerin çoğu prime hallerinden uzaklar, Dof ordakilerin en az yarısından güçlüdür, Gloriosa, Stussy, zırhlı eleman, marlon falan çöpler Dof'un yanında. :)

Rocks tayfasındakilerin çoğu prime hallerinden uzaklar, Dof ordakilerin en az yarısından güçlüdür, Gloriosa, Stussy, zırhlı eleman, marlon falan çöpler Dof'un yanında. :)
Bunların hepsi Dressrosa'da gördüğümüz Dof'u parçalar. Ben Stussy'nin falan G4 yumruğu yiyince ada turu yapacağını hiç sanmıyorum.

Kibri sonunu getirdi. Tüm planını Sugar üstüne kurup kızı boşta bıraktı. Yanına koruma diye verdiği kişi Trebol, o da tek yedi gibi bir şey.
Evet yukarda arkadasin dedigi dogru, iyice pohpohladilar sen en iyisisin biz de senin yanindayiz diyerek adami aslinda gucsuzlestirdiler. Cok guclu ozguvenli bir karakter ama bugun cogu tayfada kendini rahatlikla gosterir. Bilgi bakimindan da cok donanimliydi onun Kutsal Hazine dedigini bugun Luffy ve tayfasi bile bilmiyor

Eleman seriyi öyle rezil bir hale getirdi ki normalde şu adamları bırak yan yana görmeyi isimlerini duysak kafayı yerdik ama şu an bakıp geçiyoruz öyle...

Umuyorum ki Shakky'nin korsan adasının hazinesi olması, daha önemli bir şey için devasa bir yanlış yönlendirmedir çünkü tüm serideki en çok beklenen arclardan birinin bir kadın için savaşıldığı ortaya çıkarsa, Shakky gibi ilgisiz bir kadından bahsetmiyorum bile, bunun One Piece için sonun başlangıcı olacağına gerçekten inanıyorum.
Ben bu görüşe katılmıyorum, zaten birbirini geçmek için savaşmak isteyen karakterler, ufak bi kıvılcım olsada yeter. Kaldı ki bence Shakky nin buna sebep olmuş olması da gayet makul, tarih boyunca kadınlar yüzünden bir sürü savaş çıkmış burda neden olmasın veya bu kadar büyük bir savaş için... ( burdan sonra felsefik derin konular giriyor, konunun ekseni kaymasın diye burda bıraktım :D )

Kibri sonunu getirdi. Tüm planını Sugar üstüne kurup kızı boşta bıraktı. Yanına koruma diye verdiği kişi Trebol, o da tek yedi gibi bir şey.
Dof'un suçu yok, Luffy'e çalışan Plot Armor'un temel prensibi bu abi. Luffy ile karşılaşan istisnasız tüm rakiplere aynı tarifeyi çekiyor Oda.

Croco Luffy'i 2 kere yenip öldü diye bırakıyor, Arlong suya atıp bırakıyor, Lucci dev yumruğa balon bu deyip kafa atıyor, Dof keza dev yumruğu görüyor ezerim diye kafa atıyor, aynı hikayeyi Kaidoya da çiziyor Oda, bak dev yumruğa kafa atma olayını 3 kere işlemiş, 3 karakter de ulan bu ciddi bir şey dememiş, yersen :) Devam ediyor Lucci Kaido'yla eşleşen Luffy'e seni imparatordan saymıyorum diyor yine dayak yiyor, Aramaki Wano'ya geliyor, Shanks ellemese Luffy müdahil olsa parçalayacaklar.

Demem o ki kibir vurgusu sadece Luffy'nin rakiplerinde görülen bir durum, E. Oda'nın plota bulduğu kılıf işte :)

Bunların hepsi Dressrosa'da gördüğümüz Dof'u parçalar. Ben Stussy'nin falan G4 yumruğu yiyince ada turu yapacağını hiç sanmıyorum.
G4ün özellikle Bound Man'in mekaniği o, Dofla alakası yok. Yumruğu içine çekip top gibi fırlatıyor, sen eğer Kaido gibi BM gibi dev cüsseli değilsen ve saldırıyı bloklamadan G4 yemişsen ada turu atmak zorundasın. Dof ada turu atıyor, Katakuri de aynı şekilde uçuyor. Ama BM 1 cm oynamıyor mesela. Önceden blok atan Fujitora da uçmuyor. Luffy Roger'a Garpa Bound Manla temiz vursun onları da uçurur, ki MF'de düz yumrukla Garp'ı uçurmuşluğu var. :)

Marineford da Kaido,Wbye dalacak kısmını Denizciler yada Shanks uydurdu muhtemelen. Daha çok yardıma geliyormuş gibi geldi,Kaido çömezken bile taktik veriyor ona Wb. Wbyi manevi abisi gibi görüyormuş. Tanrı Vadisinin görünen sebebi bence Shakky daha başka noktalar vardır. Rocks mesela İmuyu indirseydi bu ekiple ne yapacaktı İmunun gücünü alıp Gorosei mi olacaktı bunlar. Bu ekip İmuyu bilse,onun peşinden gitmezlerdi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık