Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156 Spoiler Yorumları

Bölüm Kaç Kemer Ederdi?

• Birden fazla

Kullanılan: 45 32.6%
  • Bir tane yeter

Kullanılan: 45 32.6%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 48 34.8%

• Kullanılan toplam oy
    138
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet hala kaido felan övüyo gülmelik olay ya kaidonuzun tınlanmadığı bi ekipte ne diye kaido översin adam atlama ipi rezil rüsva karakterin teki 2 top tier karakterle dövüştü ikisindede kepaze oldu onun dışı meyvesi ve ırkından derisi sert low tier karakterlere karşı gelişmiş adam top tier gelince yamuluyor xebec varken kaido anılmasın şahsen bigmomun rox korsanları hali kaidodan daha iyi bi durumdadır gibi bi izlenimde almadım değil hem o kadar çocuk doğurmamış formunda bi vucudu ile bigmom ne canavardır şaka maka wanodaki halinden net daha güçlüdür.
Kendi canından hayat vermediği kılıç ateş bulutla ; saf güç ve meyve ile çokta bir yere gidemez BM. Çocuk doğurma mevzusunun vücudu üzerine etkisi beşinci altıncıdan sonra kalmamıştır ya :D . Wano'daki hali mid diff'ler gençliğini.

Tayfaya neredeyse velet olarak girmiş Kaido'ya laf yapılıyor. Veletlikte böyle deli dana bir tayfa için veletlik. 1v1'lerde deyimle dersek kendi yağında kavrula kavrula Luffy'nin karşısına çıkmış biri. Battle IQ olarak Luffy'ye denk. Çokta yerilecek yanı yok. Aşırı güçlü denilecek yanı da yok tabi. Bir tayfa lideri denilince akla gelecek güç + görüp geçirdiği Xebec Garp Roger vesaire sonrası Haki üzerinde sağlam bir karakter. Meyve ile de Top Tier.

Ben bir noktayi anlamadim animeyi referans alan bir insan neden Kaido’yu yerden yere vuruyor? Adam basbaya guclu iste. Serinin yazari bile nasil yenilecegini ben bilmiyorum diye aciklama yapmis zamaninda. Main karakterin gelisimi icin oldukca onemli bir karakterdi. Hakkiyla dovustu ama haksiz yere yenildi. Garp hayraniyim diyor Garp’in kutsal ejder kolesi olmasina bisey demiyor Garp dedigin adami Reverie’de gorduk, Marineford’da gorduk.

Ben bir noktayi anlamadim animeyi referans alan bir insan neden Kaido’yu yerden yere vuruyor? Adam basbaya guclu iste. Serinin yazari bile nasil yenilecegini ben bilmiyorum diye aciklama yapmis zamaninda. Main karakterin gelisimi icin oldukca onemli bir karakterdi. Hakkiyla dovustu ama haksiz yere yenildi. Garp hayraniyim diyor Garp’in kutsal ejder kolesi olmasina bisey demiyor Garp dedigin adami Reverie’de gorduk, Marineford’da gorduk.
yazdığımı okumamıssın düzgün anlamadan etmeden yazıyosun animemi canon alıyorum komple yazmışım açıklamamı var yazmışım çarpıtıp boş boş imalı yazıyor bide

Garpa kutsal ejder kölesi diyen bi insanın şu seriyi kavrayabilme şansı yok zaten

Kaidoyu forumda ilah yaptınız rogerı tekler diyo adam bende kim olduğunu hatırlattım 1-2 top tier görünce yamulmaktan başka vasfı olmadı kendisinin.

Eğer benim dediklerime bişiy diyeceksen adam gibi etiketle cevap ver çarptırıp konuşma

yazdığımı okumamıssın düzgün anlamadan etmeden yazıyosun animemi canon alıyorum komple yazmışım açıklamamı var yazmışım çarpıtıp boş boş imalı yazıyor bide

Garpa kutsal ejder kölesi diyen bi insanın şu seriyi kavrayabilme şansı yok zaten

Kaidoyu forumda ilah yaptınız rogerı tekler diyo adam bende kim olduğunu hatırlattım 1-2 top tier görünce yamulmaktan başka vasfı olmadı kendisinin.

Eğer benim dediklerime bişiy diyeceksen adam gibi etiketle cevap ver çarptırıp konuşma
Kardesim sen basbaya duz bakiyorsun senin icin varsa yoksa Garp baska bir sey yok. Turkce bile yazmaya zorlaniyorsun dumduz bakiyorsun bu sekilde sadece ben degil bir cok kisi boyle dusunuyordur zaten. Seninle bir daha tartismaya girmeyecegim artik, iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık