İşte linlinin bütün kocaları senin gibi bu tuzağa düşenlerdi.Xebec zirvedeyken direkt BM fanı olduk.

İşte linlinin bütün kocaları senin gibi bu tuzağa düşenlerdi.Xebec zirvedeyken direkt BM fanı olduk.
Hep zoanmış zaten.Luffy'nin meyve Zoan oldu misal.
Hep zoanmış zaten.![]()
Bence sen okuyamamışsin, Kaido çocukken denizcilere satıyorlar kaćip kurtuluyor, bundan sonra korsan zaten bu çocuk. ki sana attigim görselde 15 yasindan ufak kaidonun araniyor posteri var ödülü yaziyor. Bu zamanlar bilerek yakalanmis ve yemek yeyip kaćmış öyle zannettigin gibi Kaidonun korsan olma yaşı Arikovanında 15 yasinda korsanlari tokatlayip rocks tayfasina girdigi yaş değil, daha öncesinden korsan bu adam.Arkadaşım attığım şeyi düzgün okuyamamışsın. " Bir korsan olarak 7 kez yenildi". Hani korsan ya hani haniAttığın şeylerin korsanlık ile alakası yok. Düzeltme felan yok. Nereden çıkarıyorsun bu şeyleri? Bu attığım şeyin öncesi de sonrası da var. Eichiro oda fazlasıyla detaylı bir şekilde hemde kendini tekrarlayarak anlatıyor bunları. Kaçak olduğu zamanlar kendini yakalatıp arada ambarları boşaltmış. Ama korsan olduktan sonrada yenilgi yaşamış. Kendi kafanızdan yok onu değiştirdi bunu değiştirdi önce okuyun be kardeşim. Kaido'nun kendisi bizzat koca anaya hürmet ediyor bana o meyveyi verdinde hayatım kurtuldu değişti diye korsanfan'dan noname adam yok kardeşim o meyve kaido'yu zayıflatıyor hatta diyor. Şaka mısın kardeş? Ejderha meyvesi ile koca adayı taşıdı adam neyden bahsediyorsun? Ateş salıyor, fırtına kopartıyor, doğal afet yaratıyor, uçuyor, dayanıklılık sağlıyor, yıkım, güç herşeyi veriyor bu meyve. Bu özelliklerin tek bir tanesi bile iyi bir meyve olmaya aday. Gücünün %70-%80'i kaidonun.
Kaido dediğin adam 20 sene boyunca zulmettiği bir halk (aç bırakmak, zehirlemek, işkence etmek, susuz bırakmak, evsiz bırakmak, ölene kadar çalıştırmak, bunlara 20 sene boyunca bak "20 sene" boyunca mahruz kalıyorlar) ve 2-3 tane yeni yetme korsan tayfası tarafından yanında bir başka yonkou tayfası varken yeniliyor. 20 sene boyunca hükmediyor oraya. Rocks arıkovanına o kadar hükmetmedi. Ne demek istediğimi anlatabiliyor muyum?
Yukariya da yazdim Rockstan önce bu adamın wanted posteri var kafasında da ödül var demek ki Rockstan önce de korsan bu adam.King ile tanışması gene kendini yakalattığında olmuştu diye hatırlıyorum yani o zaman korsandı gene. 18 kere zincire vurulma hikayesi düzeltildiyse de 7 kere yenilmesi ile alakalı bir değişiklik yok.
Dediğin gibi korsan olarak 7 kez yenildi dendiğinden Rocks'ın tayfaya katıldıktan sonra olduğu kesin bu mağlubiyetlerin.
Kaido BM ittifaki duyulunca denizciler BMnin Rocks döneminden daha güçlü oldugunu söylüyor ama sen bilirsin.Millet hala kaido felan övüyo gülmelik olay ya kaidonuzun tınlanmadığı bi ekipte ne diye kaido översin adam atlama ipi rezil rüsva karakterin teki 2 top tier karakterle dövüştü ikisindede kepaze oldu onun dışı meyvesi ve ırkından derisi sert low tier karakterlere karşı gelişmiş adam top tier gelince yamuluyor xebec varken kaido anılmasın şahsen bigmomun rox korsanları hali kaidodan daha iyi bi durumdadır gibi bi izlenimde almadım değil hem o kadar çocuk doğurmamış formunda bi vucudu ile bigmom ne canavardır şaka maka wanodaki halinden net daha güçlüdür.
Ama bu mithik zoan.Nereye Zoan'dı? Bilinci kapanınca bile lastik formunu kaybetmedi Luffy. Zoanlar bilinci kapanınca normal hâllerine dönüyor.