Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156 Spoiler Yorumları

Bölüm Kaç Kemer Ederdi?

• Birden fazla

Kullanılan: 45 32.6%
  • Bir tane yeter

Kullanılan: 45 32.6%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 48 34.8%

• Kullanılan toplam oy
    138
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bismillah daha adamın zincirleri çözülmedi yav. Ağaca çekiç vurdu diye mi "feat ve statbilmemne :d" sahip oldu ?

Dragon hakkındaki görüşünü merak ediyorum bu arada. Adamın şu ana kadar tek yaptığı uzaklara bakmak. Mesajlarına bütüncül bakarak bakarak söylüyorum ki, sana göre Dragon<= Smoker olması gerekiyor
Abi lütfen çiçeği burnunda Loki'ciyiz o kadar da demeyelim. Annesi gördüğü gibi Underworld'e fırlatıyor oradan tırmanarak çıkıyor. Aynı sayfada arkada sanki bi tarafları koparılmış gibi duran Underworld yaratık silüetleri mevcut Loki yaptı varsayıyoruz ama bunu tam sayamayız net anlatım olmadığından. Üstüne daha bebe iken Kaido gibi kendini atıyor ölemiyorum bile diye ağlıyor hatta bölüm bile adını bu cümleden alıyor. Daha napsın bu uşak yav :D

Bu arada ben çok ciddiyim loki>mihawk şuanda mihawktan daha iyi statementslere ve featlere sahip loki trolüne demiyorum.
knk statements feat falan ne diyon türkçe konuş, ing forumda değilsin, ben de ingiliççe konuşmasını bilirim, burada türkçe terimler kullan bence.

Mihawk > Shanks > Loki. Shanks’ı yenemeyen Loki, Mihawk’a çizik atamaz.

Abi lütfen çiçeği burnunda Loki'ciyiz o kadar da demeyelim. Annesi gördüğü gibi Underworld'e fırlatıyor oradan tırmanarak çıkıyor. Aynı sayfada arkada sanki bi tarafları koparılmış gibi duran Underworld yaratık silüetleri mevcut Loki yaptı varsayıyoruz ama bunu tam sayamayız net anlatım olmadığından. Üstüne daha bebe iken Kaido gibi kendini atıyor ölemiyorum bile diye ağlıyor hatta bölüm bile adını bu cümleden alıyor. Daha napsın bu uşak yav :D
Ayrıca bu mesajımdan Loki>Mihawk mevzularına katıldığım çıkarılmasın. Karakterlerin güçleri gösterilene kadar bilemeyeceğimiz durumlarda fikir belirtmeyi sevmem. Ama narrator ne derse o düsturumuz olduğundan Mihawk reis aksi söylenene kadar en güçlü kılıç üstadı olarak gönlümüzdedir :D

Spoiler metnine şimdi baktım. Yorumlarda Xebec 2 meyvenin peşinde deyince, direkt aklıma Teach geldiydi. Mantıken...

Elbaf'da diyormuş meyvenin biri, o zaman birisi Loki'nin meyvesi gibi gözüküyor. Ben ilerleyişe ve kronolojiye göre yami yami ve gura gura'dır dedim de. Tabii, Oda yine farklı bir şey sallayabilir Seviyor milleti yanıltmayı, ben farklıyım diye.

Gomu gomu Elbaf'dan çıkıp, elden ele gezmiş olabilir. Aynı şekilde Yami yami'de, Gura Gura'da böyle olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık