Sarı olan yerin kan olması neden gülüncüne gitti? Haki efektine gore bariz farklı ki zaten kılıcı garpın bütün sağ kısmı boyunca gitmiş, kılıcın ucundan görebilirsin. Tam da işaretlediğim yer kan çıkması gereken bir yer. Tutarlı. Savunduğun şey aşırı saçma, tersiyle adam neden vursun ki belli zaten sağdan sola savurmus kılıcını, normal bir slash atmış.İddiasına girelim mi ? Animede gösterildiğinde sonuç belli olur ?
Kan çıkıyor olarak gösterdiğin şey mi o sarı olan hahahaha
Valla abi Zephyr gibi dizaynı var zaten çıkarsa şaşırmayız. Ayrıca kendisinin Buccaneerlarda olan çene yapısı da mevcut hocam. Oda her seferinde bir başka gizem ekliyor yav..Ustat bu Silver Axe’nin dovmesine ne diyorsun bana cok tanidik geldi nedense. Denizci cikacagina adim gibi eminim
Yıldırım meyvesi var diyorsak Xebec meyveyi çok kötü kullanıyor. Yıldırım meyvesinin işlevselliği ve yıkıcılığı çok fazla. Çok kitlesel veya yıkıcı bir hareket gelmedi daha. Adalet kapısını yıkmak garip bir söylem ama ben yıldırımla bağdaştıracağımı sanmıyorum. Hep kılıcıyla bir şeyler yapıyor olarak anlatıldı.Abi taşa göz açarken ki efektler(eğer manyak kendi saldırısıyla yaptıysa tabii) önceki bölümlerdeki saldırılar falan sürekli bir patırtı gümbürtü var. Daha önce bir yerlerde Goro Goro No Mi(Enel) Rumble-Rumble Fruit olarak çevrilmiş. Çok zorlama bence de ama sakın bizim köyün delisi Enel'in meyvesinin eski sahibi olmasın. Biliyorum büyük saçmaladım her türlü yorumunuza açığım![]()
Zephyr no cannon degil miydi yavValla abi Zephyr gibi dizaynı var zaten çıkarsa şaşırmayız. Ayrıca kendisinin Buccaneerlarda olan çene yapısı da mevcut hocam. Oda her seferinde bir başka gizem ekliyor yav..
Theory Theory No Mi etkisi abi salladık öyleYıldırım meyvesi var diyorsak Xebec meyveyi çok kötü kullanıyor. Yıldırım meyvesinin işlevselliği ve yıkıcılığı çok fazla. Çok kitlesel veya yıkıcı bir hareket gelmedi daha. Adalet kapısını yıkmak garip bir söylem ama ben yıldırımla bağdıştıracağımı sanmıyorum. Hep kılıcıyla bir şeyler yapıyor olarak anlatıldı.
Öyle zaten. Sadece benzerliği belirtmek istedim tekrardanZephyr no cannon degil miydi yav
Garp şuan Kral Haki kullanabiliyor mu, gösterilmedi ve olay bitti, gösterilene kadar geçmişte kullanıyordu şuan kullanamiyor olarak kalacak, hata yok burada.İşte sadece gördüğünü düşündüğün şeyi yorumlarsan hatalı çıkıyorsun. Şimdi de aynısını yapıyorsun.
Kaido'nun kendisini nasıl gördüğünün önemi yok çok. Ayrıca sayılan yenilgilerin hepsi için böyle bir açıklama yok. Her şeyi geçtim Oden'i bile nasıl yendiğini gördük. O yüzden onları biraz geçmen lazım.
Saydığı kişilerin gücünü ölçmüş diyorsun. Sonra başka bir yorumunda halkın gözündeki intiba üzerinden Roger'ın dünyayı fethettiğini söylemiş olduğunu söylüyorsun. Oysa olay orada tamamen güç üzerinden dönüyorken dünyanın fethedilmesinin ancak hakiyle yapılabileceğini ve Roger'ın da bunu böyle başardığını söylediği halde. Ama buna rağmen gidip de Roger hakkında söylenenlerin de yalan olduğunu söylüyon.
Kaido'nun kendisi için olan sözünü kabul ediyon. Ama Roger için olan sözünü kabul etmiyorsun kısacası.
Roger'ın Kuja'ya yenildiğini bile söylüyon.Sonra Garp'da kral haki olduğunu bilemedin patladın dediğimizde de bahane arıyorsun. Şu bölüme bakıp Roger Kuja'ya yenildi diyorsan zaten olay bitmiştir.
![]()
Usta şu animeyi azaltsan mı artıkGarpın dayanıklılığı gömülüyordu prıme wb den deprem yumruğu yiyip bişiy olmamış gibi kalkan odeni yamultup uçuran kamusari gibi bi saldırı tanklamış rogerın kafayı yamultmuş reis böyle çarpışmaları daha çok görsek keşke.
Rox kaıdoyu tekmelemiş kaıdo harbi figuran muamelesi görüyor la üzüldüm.
Denizde yargı dağıtan Roger ve Garp kimi yenmiş, Çinjao ve Squardoyu, kim bu 2liden tırsmiş hiçkimse fikra bu kadarWB'nin Rocks'a uşaklık yapıp otostop çektiği dönemde Roger ve Garp Denizlerde yargı dağıtıyor. @RedTeroR
Her geçen bölüm WB'nin Rocks tayfasındaki ağırlığı düşüyor. Rocks'ın aradığı meyve Gura Gura'ydı da WB'ye mi yedirdi ne yaptı acaba?
İki efsane meyveden herhangi biri Nika çıkmazsa ne edecen Red?![]()
Garp ve Roger o kadar zayıf ki birbirlerinin ataklarını savuşturamamişlar, o yuzden birbirlerine vurmuslar, yeteri kadar hizli ve guçlü olsalar ataklar birbirine carpardıXebec ve harald'ın çarpışması daha şiddetliydi, muhtemelen daha güçlü olduklarından.
Ayrı bir belirtec olmazsa 4 yıl önce olmasi lazim.Bölüm çıktıktan sonra detaylıca konuşuruz roger ve garp o dönem yonko level bu arada bu çarpışma tanrı vadisinden kaç yıl önce oluyor.
Roger Turizm Ltd Ştinin iyi uçuşlar dilemesinin neresinde güç ilişiği var, hiçbir yerinde.Adamın tüm adalara ayak basma hedefi ve hayali onu güçlü yapan. WB aile yeter diyor Kaido içki, ticaret, eğlencede. Bu hedef ve onun peşine koşmak aslında daha güçlü olmalı.
Roger son adaya gittikten sonra yanlış zamanda geldiğini anlıyor. Kaderdeki adam Luffy'miş o değilmiş ama yine üstüne düşeni yapıyor. Nispeten dünyayı kurtarmaya çalışıp başaramayan biri oluyor. Kaşif benzetmesi güzel de, Luffy de zaten korsal kralı olmak istemesinin sebebi dünyanın en özgür kişisi olma isteği, baktığında benzer bir durum var. Ne Joy Boy ne Roger ne Luffy kurtarıcı veya kahraman olmak istemiyor.
Adam Korsanlar kralı diye anılıyor en güçlünün güçlüsü benim gözümde bu tanım. Kaidonun en güçlü anılmasının sebebini Xebec'le Roger'ın öldüğü zamana bağlıyorum ben. Günümüzün en güçlüsü diye geçmesinden yana bir sorun yok.
Oda Roger'ı sıradanlaştırdı ona katılıyorum fakat Roger'ın geçmişi işlendiğinde serinin şu sıralamanın dışına çıkmaması lazım. Xebec > Roger > diğerleri. Roger'ın üstündeki karalama çalışmalarının tam karşısındayız. #RogerSıradanlaşamaz #RogerKorsanlarKralı #KorsanlarKralıEnGüçlüdür
Garp şuan Kral Haki kullanabiliyor mu, gösterilmedi ve olay bitti, gösterilene kadar geçmişte kullanıyordu şuan kullanamiyor olarak kalacak, hata yok burada.
Bütün dünya, E. Oda, tüm korsanlar amiraller Gorusei hepsi Kaidoyu zirve ve yenilmez görüyor, bu sadece Kaidonun kendi görüşü değil, o yüzden yorumun boş kalıyor, adam yenilgisiz olduğu için E. Oda fb ile bildiğin duzeltme yapiyor, aksi varsa onu da çizer şuana kadar çIzmedi. Oden galibiyetinde de bir mahzur yok çünkü 1 vs 1 yok ortada. Savaşta her şey mübahtır düello atmiyor bu adamlar. Ki Kaido kafası başka yerde yakalaninca acik veriyor Oden de hileyle acik veriyor ayni şey, Odenin Kaidodan guclu oldugunu gosteren bir panel de yok. Adam kurşunla öldü la, kurşunla ölen adamı mı Kaidonun önüne koyacağiz
Dünyayi fethetti yalani başka bir şey gücünün ne olduğunu bilmek başka bir şey. Kaido Rogerın gücünü biliyor ancak ne yaptigini bilmiyor, genel.intibayi paylasiyor. Rogera KK unvani veriliyor, KKliga da halk arasinda en buyuk mertebe olarak bakiliyor, Kaido bu yalana istinadan Roger zirveye hakiyle cikti diyor, ya ne diyecek adam KKligin gercek mevzusundan bihaber. WBye Roger hakiyle KK oldu zirveye cikti desen bir tarafiyla güler çünkü biliyor bomboş bir şey olduğunu.
Rogerın Kujaya yenildigini çizmemiş mi mangaka, çizmis, konu bitmiş zaten.demek ki vura vura ilerleyemiyor bu adam, ha tatil.amacli belki Amazon Lilye cikmistir, butun adalara ayak basiyor ya, pardon fethediyordu degil mi
Usta şu animeyi azaltsan mı artık
Tek kurşunla ölen Oden prime wbden deprem yumruğu yese plazma haline geçer, gassallar cesedini yikayamaz poşete koyar öyle gömerler. Mangada WBnin deprem kullandığı en eski tarih Roger vssi bittikten sonra sohbet ederken sinirleniyor, o zaman anliyoruz WBde meyve olduğunu
Rocks Kaidonun dikkati başka yerdeyken vuruyor, aynı oden gibi, espri amacli Naminin vurmalari gibi bir şey, üzülcek bir durum yok
Denizde yargı dağıtan Roger ve Garp kimi yenmiş, Çinjao ve Squardoyu, kim bu 2liden tırsmiş hiçkimse fikra bu kadar
Garp ve Roger o kadar zayıf ki birbirlerinin ataklarını savuşturamamişlar, o yuzden birbirlerine vurmuslar, yeteri kadar hizli ve guçlü olsalar ataklar birbirine carpardı
Xebec ve Harald hem daha güçlü hem de çok denk karakterler, biri birine ustun gelse o kadar şok dalgasi cikmazdı.
Ayrı bir belirtec olmazsa 4 yıl önce olmasi lazim.
Diger yandan Yonko level başka bir şey, hangi yonko olsa orda rakibini yere sererdi, Garpin yerine Kaido veya Shanksi yok Rogeri bayiltirlardi.
Roger Turizm Ltd Ştinin iyi uçuşlar dilemesinin neresinde güç ilişiği var, hiçbir yerinde.
Kaido içki ticaret eglence adami değil çok yanlis anlamışsın. Içtiği içki kendine güç veriyor, ticaret dedigin silah ticareti, eglence dedigin yok zatem, adamin amaci dünya savaşı çıkarmak, işte güç gerektiren hayali olan adam Kaido, Roger Turizm değil.
Rogerın hiçbir zaman kurtarici misyonu yok, kendinizi kandirmayin, adamın erken geldim demesi bile yeni bir gizemi keşfetmeyle ilgili cıkacak, bu adamın kendi eğlencesi disinda dusundugu hicbir sey yok
Luffy kahraman olmak istemiyorum.diyor kurtarmadigi ada kalmadi, hapse girdi hapistekileri bile cikardi, sonra NiKa meyvesi yedigi ogrenildi, Nikanin ozgurluk savascisi oldugu binlerce insanin kurtarici olarak Nikayi bekledigi ortaya cikti.
Sen ilk bolumlerdeki anlatida kalmis olabilirsin ama suanda JoyBoy da Luffy de mesih/kurtarici rolunde, bu rolun de Rogerla uzaktan yakindan alakasi yok.
KKlik bir seviye degil, bir yaris ki, Buggynin dedigi gibi en guclu olmaya gerek yok. Sen yine de Rogeri guclu gorebilirsin, seni uzmek istemem ancak E. Oda bile Roger varken en guclu unvanini WBye veriyor, olaya donem donem bakarsan daha mantikli bulursun
800 yil.once JB
... yil.once Ryuuma
40 yil once Xebec
20 yil.once WB
Günümüz Kaido
Rogeri koy simdi istedigin yere![]()