Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savaş Lordu olanların alayı ya bir plan doğrultusunda, ya kafası rahat olsun diye ya da mecburiyetten olmuş.

Mihawk: Sebebini bilmiyoruz.
Kuma: Bonney olayından dolayı mecbur kalmış.
Hancock: Adasına kimse gelmesin diye mecburen olmuş.
Buggy: Tamamen yanlış anlama sonucu olmuştu.
Weevil: Kafası çalışmıyor, anasının aklına girmesiyle oldu.
Hanafuda: Sebebini bilmiyoruz.
Crocodile: Pluton'u ele geçirmek için oldu.
Moria: Zombi ordusu kurmak için oldu.
Law: Doflamingo'ya ulaşmak için oldu.
Doflamingo: Hükümetten yakasını kurtarmak için oldu.
Jinbe: Barış elçisi maksadıyla unvanı aldı.
Teach: Impel Down'a girebilmek için oldu.

Sadece gemide olduğunu gördük mangada. Ben kaptanını gördüğümüzü hatırlamıyorum. Burada uşak gibi bir yerlere gönderilen kes denilince sesini kesen bir WB var. Zoro'nun tayfadaki profili bu mu?
Kendi değerlerin üzerinden eleştirmen seni bağlar benim için bunlar sıkıntı değil.

''Kes sesine'' bu kadar takıntılısın da lütfünün her gün gemide anasına sövüyor bizim tayfa nasıl lütfü fanı kalabiliyorsun hala xD

Kendi değerlerin üzerinden eleştirmen seni bağlar benim için bunlar sıkıntı değil.

Kes sesine bu kadar takıntılısın da lütfünün her gün gemide anasına sövüyor bizim tayfa nasıl lütfü fanı kalabiliyorsun hala xD
Luffy'nin karakter başka çünkü. Onunla diğerleri arasında arkadaş muhabbeti var. Luffy de bunu dert edecek bir adam değil. WB ise her yerde ben BeyazSakal'ım ben öyleyim ben böyleyim diye gezen bir adam. Xebec'e karşı eziliyor karakteri demek oluyor bu. Bunu görmek istemeyecek kadar WB seviyorsun çünkü.

ne olmuş şimdi, xebec bütün balonları patlatmış mı? xebec ve tayfasının yenilmesi roca ve ekibi+ gaap+ garling ve şovalyeler hatta goroseyi ve belki savaşın en sonunda ım'ın müdahil olmasıyla anca açıklanabilir. xebec dışında kimsenin ölmediği bir savaş, reyizin ölümü, tarihten silinmesi bile seviyesini yükseltiyor ama umarım gizli bir teknikle falan bir yolunu bulup o da kurtulmuş olsun.

Luffy'nin karakter başka çünkü. Onunla diğerleri arasında arkadaş muhabbeti var. Luffy de bunu dert edecek bir adam değil. WB ise her yerde ben BeyazSakal'ım ben öyleyim ben böyleyim diye gezen bir adam. Xebec'e karşı eziliyor karakteri demek oluyor bu. Bunu görmek istemeyecek kadar WB seviyorsun çünkü.
Ne alakası var yav, Bigmom ve Kaido bile birbirlerini kardeş olarak görüyorlar.

Hikaye anlatıyorsun işte yapacak bir şeyimiz yok. 4v2'yi anlattığın zaman alıntıla beni merak ettim bak xD

Yine alakasız bir konu. Xebec Mihawk'a nasıl artı yazdırıyor bunu açıklayın. Mihawk Xebec'den güçlü demedikçe Mihawk'a artı yazabileceginiz bir şey yok çünkü.
Xebec, Mihawk’a şöyle artı yazdırıyor. İkisi de haki ve kılıç ile takılıyor. Aslında çok basit mantık. Eğer Mihawl sıradan bir kılıç ustası olsaydı Artı falan almazdı mesela ama işte değil adam şu an bu zamanın en güçlü kılıç ustası :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık