Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp mı Sengoku mu dedi bunu? Az zarardan bahsedeceksek zaten şehrin yarısı harabe oluyor savaş esnasında, tamamen yok olmasını engelledikleri için bir teşekkür etmek lazım tabii de.
Görsele bakarsan marinefordun yarısı abartı bi söylem zaten ayrıca bunu demelerine gerek yok 2 polis memuru 1 suçlu gördü dur ben tek yakalıyacam diycek halleri yok garpta sengokuda çizik yok shiki 1 hafta sonra bile felç onu geçtim marinefordun yokolmaması denizciler tarafından önemsenen bi durum zaten marineforddada bunu gördük bide garp ve sengoku shikiyi yakaladı öldürmedi yakalamak öldürmekten zor bişiy ve tam güçte savaşabildikleri bile şüpheli buna rağmen çizik yok adamlarda.
Zaten sengoku hasta roger bile seni yener diyor shikiye garpda rogerı köşeye sıkıştırabilcek kadar güçlü geçiyor garp>shiki çok bariz bişiy.

İmu çok uçuk geliyo orda garp roger tarafıda boş adamlardan oluşmuyo tamam xebec çokgüçlüde garp ve elit denizciler bunun üstüne roger ve ekibi boş değil xebec ekibinin tamamını bilmesekte uçurum fark yoktur arada.
İşte problem orada ben Roger ve Garp'ın Xebec'e daldığını da düşünmüyorum abi. Adada dönen olayları gördükten sonra olayların seyri değişti bize çok başka anlatıldı bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık