Garp mı Sengoku mu dedi bunu? Az zarardan bahsedeceksek zaten şehrin yarısı harabe oluyor savaş esnasında, tamamen yok olmasını engelledikleri için bir teşekkür etmek lazım tabii de.marineford az zarar görsün diye hızlı bitirdiler bukadar.
Garp mı Sengoku mu dedi bunu? Az zarardan bahsedeceksek zaten şehrin yarısı harabe oluyor savaş esnasında, tamamen yok olmasını engelledikleri için bir teşekkür etmek lazım tabii de.marineford az zarar görsün diye hızlı bitirdiler bukadar.
Sence Xebec'in tayfası Imu'yu biliyor mudur hocam?Beyazbıyık savaşa müdahil olmamış olabilir. Gördüğümüz kadarıyla Koca Ana hiç karışmamış. Xebec ölmüşken bütün tayfasının sağ çıkması akıllarda soru işareti oluşturuyor.
Crocoyada güçten verildi ya heraldeCoğunluğu gücünden verildi %95'i
Ryuma ne alaka. Gelinen noktada önemli olan kullanılan silahtan çok haki onemli diyoruz uzun zamandır. Bu meyve içinde kılıç içinde geçerli. Kaido'nun ağzından da duyduk. Siz hala kılıç tutturdunuz gidiyonuz. Şimdi Xebec'ten Mihawk'a pay cikarmaya çalışıyorsunuz. Oysa adamların profillerini incelediğimizde ne Roger ne Xebex ne Shanks ile kiyaslanabilecek bir profil çizdi Mihawk.Öncelikle Buggy bir halt değil doğru ama işte bağlantıları güçlü. Orda Oda klasik Buggy komedisi yapıyor ama bunu yaparken dr Mihawk’ı ezdirmiyor.
Diğer muhabbete gelirsek. Güç ile tepeye oynamanın ne alakası var. Adam güçlüdür ama istemiyordur hiçbir şey. Hayır Mihawk’ı da geçtim… Ryuma’ya da böyle diyonuz. Napcaz böyle? Ama ne dersen de. Doğru tektir. Kılıç ustaları bu serinin güç içinde temel taşlarıdır. Ryuma-Xebec-Roger-Mihawk-Shanks-Zoro. Bu adamlar fa kılıç ustasıdır :d
Genel düşünmüştüm; haki mücadelesini görebileceğimiz iki karakter vardı. WB ve diğerleri xebec'in arkadasında kalacağı için Herald ve Xebex arasında vuruşma olur diye düşünmüştüm.Elbaph için dediğini sanıyordum.
Açıklansın açıklansın bakalım Garp ve Roger tek başlarına nasıl Şebeği ve tayfasını dağıtmışlar çok merak ediyorum xDBi tanrı vadisi açıklansın bakalım xebec ekibi büyüdükçe garp ve roger hisseleri yükseliyor haberiniz olsun garpın rogerın xebece yetmediği senaryoda beyazsakalı bogard döver yanlız![]()
Kardeşim zamanında Mihawk'da haki var demiş insanlardanız, bu işi yapıyoruzŞiryu’dan tek yiyen balon Garp’ın fanları Mihawk ve Xebec gibi kılıç ustalarını görünce delirmiş diye yorumladım@RedTeroR usta her bölümde haklı çıkmayı nasıl başarıyorsun
Xebec'le birlikte savaşmıştır.Wb hariç diğerleri ihanet etmiştir.Xebec ölünce cesedini alıp Xebec'in mezarını yapmıştır.WB kaçmış mıdır? Yenilmiş midir? Taraf mi değiştirmiştir?