Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sayfığın isimlerin kaptanlık ünvnları da var ama Mihawk ona sahip değil. Ona rağmen Buggy den yüksek. Oda bu olayı boşuna mı öyle yaptı sanıyorsun. Ayrıca Luffy de sana katılıyorum. Sonuçta adam yıllardır sürekli reenkarne olmuş, seçilmiş, tanrıların en güçlüsü haklısın ödülü az. :d
Usta mihawk çapraz lonca üyesi buda ödülünü etkiler eminol :/

Sengoku garptan öğrendiğini düşünürsek yanlış bi kaynak olması bana mantıklı gelmiyor pek yalan söylemesi lazım.

Başka olay dediğin kutsak şövalyelerin tarafları belli değil onlar ne yaptılar merak konusu bence onun dışında taraflar az çok belli.
Yalan söylemek vs değil de abi olayın içine belki köşeden vs bi şekilde Imu dahil oldu falan öyle yenebildiler Xebec'i. Adadır isimlerdir komple tarihten silen bir organizasyon bunlar. İlla ki gerçeği de çarpıtırlar yani.

Yalan söylemek vs değil de abi olayın içine belki köşeden vs bi şekilde Imu dahil oldu falan öyle yenebildiler Xebec'i. Adadır isimlerdir komple tarihten silen bir organizasyon bunlar. İlla ki gerçeği de çarpıtırlar yani.
4v2 Garp ile Roger sadece Şebeği değil tüm tayfayı da dövüyordu zamanında şimdi Roger ve Garp gidip şebeğe yetmiyor bir de Imu giriyor işin içine.

@Alpamis bugüne kadar çok büyük patlamaların oldu ama en büyüğü geliyor galiba hahahahaha

Bu sayfığın isimlerin kaptanlık ünvnları da var ama Mihawk ona sahip değil. Ona rağmen Buggy den yüksek. Oda bu olayı boşuna mı öyle yaptı sanıyorsun. Ayrıca Luffy de sana katılıyorum. Sonuçta adam yıllardır sürekli reenkarne olmuş, seçilmiş, tanrıların en güçlüsü haklısın ödülü az. :d
Reenkarnelik bir durum yok , evet seçilmiş kişilik var ama Luffy'nin bir gram umrunda değil.

Buggy kim yahu? Buggy hiçbir güçlü ismi yenmemiş bir adam. Sırf Shanks Roger ile bağlantısı yüzünden adamı Mihawk'ın kaptanı gibi görmüşler ve başına ödül koymuşlar. Bu bile yeter Mihawk'ın ezilmesi için. Ayrıca Mihawk zaten karakterinden kaybediyor. Bunun gibi Yonko olmaktan kaçınan adamı Xebex Roger Shanks gibi tepeye oynamaya çalışan adamlarla bir mi tutacağız?

Kaido adam için meyvesi yok kılıcı var demiyordu. Hakisiyle dünyayı fethetti demişti. Rocks'ın da olayı haki çıkacak. Hala kılıç muhabbeti yapıyonuz. Mihawk'ı gördük en iyi kılıç ustası olarak Roger Shanks Xebec'in zekatını veremiyor.
Adam tek başına marinelerin içinden geçmiş, Shiki, Wb, Ace denizcilere meze olan adamlar. Mihawk yıllarca bir kere yakalanamamış, adasında tek başınayken.

Ayrıca, aynen kanka mihawk’ın hakisi yok zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık