Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xebec'in Shichi olduğunu düşün.:D Mihawk'ın esamesi okunmaz bu adamların yanında. Yaptıklarına bak. Diğeri de Yonkou olarak anılmaktan çekiniyordu. Mihawk kendi çapında bir adam bunların yanında. 3.5 milyar hala bir eski Yonko ödülü değil.
Alpa o zaman Shanks ve Lütfün içindr aynısını diyeceksin. Verdiğin örnek hiç doğru değil. Sende biliyorsun da neyin ne olduğunu ama işte :d
 
Alpa o zaman Shanks ve Lütfün içindr aynısını diyeceksin. Verdiğin örnek hiç doğru değil. Sende biliyorsun da neyin ne olduğunu ama işte :d
Luffy'nin ödülü zaten hak ettiği değil. Kaido'yu indirmiş adam. Shanks'in ödülü zaten 4'ün üstünde. Teach'de 4'e yaklaştı. Mihawk her ikisinden de düşük. Xebec ise apayrı bir şey çıktı şu an. Niye Mihawk'a yazıyor bu? :D
 
Bu xebec ile harald yakın güçte karakterlermi şimdi harald ölmeden çokda yaşlı değildi im nası haraldı bukadar kolay kontrol altına aldı veya loki nası öldürdü güç seviyeleri olarak burası bi kafamı sorgulamadı değil.

Xebecin marrygoıse un altını üstüne getirmesi 5 kral kaçırması 1 amiral öldürmesi adam tak başına devrim yapmış imuya racon kesmiş beklenenden büyük bi adam çıktı ama iş gel dolaş garpa rogera artı yazıyor :bilmem:

Kılıç ustalığı kısmına bakarsak umarım mihawk fanları gidip xebec kılıç ustası mihawk wss diyip mihawk>xebec almaz


Farkındamısınız bilmiyorum ama xebec ekibi beklediğimizdende büyük çıkacak bu bölüm gangster eklendi morıanın tüm zombileri rox ekibinin bilindik isimlerinden yani bu ekib açık ara en güçlü ekip gelmiş geçmiş bu ekibin nası devrildiğini görsek güzel olur illaki ihanet olması lazım gibi geliyor savaşın belli kısımlarında yoksa bu ekip garp ve roger ekibine bile fazla gözükmeye başladı ama tabi god valleyde prıme garp ve rogerıda görmek lazım adamlar prıme ise orda açıklaması olabilir.
 
Bence bu teoriyi destekleyecek gelişmeler yaşanacak. Raftelde hazine yok hepsi Davy Jonesun hazinesinde saklı o da muhtemelen Red Line altında saklı duruyor.
Buggynin shanks yüzünden kaybettiği ilk hazine haritası da narrator tarafından okyanusun dibinde saklı büyük bir hazinenin haritası şeklinde anlatılmıştı belki ilerde eğlenceli bir referans olabilir malum Buggy bir şekilde olayların içinde oluyor 😅

 
Xebec harbi psikopatmış, Wb'leri filan döve döve almıştır tayfaya.

Yanlış hatırlamıyorsam Big Mom, Xebec için cehennem kadar güçlü diyordu, ona karşı olan korkuları tayfa olarak takılmalarını sağlıyormuş.
Şunu yazmayı unuttum, BM'nin böyle bir lafı yok, Xebec'ten korktukları falan da hiç geçmiyor, nasıl aklında kalmış usta.
 
Yav bırak Allah aşkına Xebec'in yaptığını gördükten sonra bu tarz açıklamalarla mı geliyon? Shichibukai olmuş adam. Şimdi de olmayan şeyler uydurmaya başlamışsın.:D Mihawk'ı takan yok. Mihawk'ı taksalar Shichibukailiği kaldırmazlar.:D

Bomboş altı dolu olmayan yorumlar.
Xebec yanında Wb, Shiki, Kaidou, BM’la takılıyor, Mihawk tek başına. Mihawk’ın yaptığının benzerini yapabilen adam yok bu seride. Adamın klonunu yaptıktan sonra şiçiliği kaldırıyorlar, kaldı ki klonu adamın çeyreği etmiyor.

O sövmeye çalıştığın yermeye çalıştığın adam seride gördüğümüz tek en iyi kılıç ustası ünvanına sahip kişi. Seride Shanks, Roger, Xebec, Rayli, Oden gibi adamlar varken biz bu adamda bu ünvanı gördük. Diğerleri ölmüş olabilir ama Shanks, Rayli hayattayken bu ünvan Mihawk’taydı. Sen istediğin kadar kabullenme, luffy fanlığı yap, zorodan nefret ettiğin için mihawk haterlığı yap, Mihawk bu serinin zirvelerindendir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık