Bizim komedi Luffy yerine keşke ciddi Xebeck başrol olsaydı. Zoro bu adamın tayfasına girseydi keşke.Keşke hikaye burdan devam etse bizim tayfanın yüzünü dahi görmesek
Bence savaşa İmu'nun şövalyeleri ve kendisi de girmiştir.Xebec acayip bir şey, bire bir de Garp veya Roger'a fazla gelir ama 2v1 de de az gelir. Yanında ufak bir yancı olması lazım Wb gibi. xD
mihawk sırıtıyor reis orda ne ağırlığı yapma ya gözünü seviyim vista croco ile karşı karşıya gelmesindenmi alıyo bunu.Mihawk’tan sonra ağırlığını bu kadar hissettiren bir başka karakterimiz daha oldu. Loki-Xebec-Mihawk-Kaidou, şu isimlerin ağırlığının toplamı > Bütün op alemindeki diğer isimler
ginnymi kurdu tezgahı bide şövalyeler roger ekibiylede kapışmış muhtemelen karışıl bi savaş var bence ordaYıllardır hile hurda vardır diyorduk, iyice kesinleşti. Adamın hazinesini çalmışlar, bütün şövalyeleri toplamışlar, Roger ve Garp‘a haber uçurmuşlar, Xebec gel hazinen burada demişler, bildiğin çok pis tezgah kurmuşlar adama.
önceki yazdıklarımı oku bence ben wblerin felan savaştığını savunuyorum 1v all diyor diğerleri.Ben aksini savunmadım zaten bekleyip görelim dedim god walley eşleşmelerini bilmeden sallamak pek mantıklı gelmiyor diyorsinki wb iş yapmadı shiki yapmadı kimse yapmadı xebec vs roger,garp,kutsal şovalye eşleşmesi oldu senin tahminine göre
Mihawk’ın ağırlığı var, her girdiği ortamda hissediliyor. Oda çok gizliyor karakteri, şov yaptırmıyor, Zoro’nun son rakibi olduğu için saklıyım düşüncesinde. Ayrıca Vista-Croco vs. sahnelerini plot armor olarak gördük, Luffy kurtarılsın diye çizilmiş sahneler. Yoksa Mihawk, Akainu gibi adamlar ne Croco’ya takılır, ne de ellerinden Luffy’i kaçırırlar.mihawk sırıtıyor reis orda ne ağırlığı yapma ya gözünü seviyim vista croco ile karşı karşıya gelmesindenmi alıyo bunu.
Kutsal ejderler o taçtan ne istemiş, orası çok şüpheli.ginnymi kurdu tezgahı bide şövalyeler roger ekibiylede kapışmış muhtemelen karışıl bi savaş var bence orda