Kendisinin hissederek seçmesi bence çok daha güzel olurduBu adamlari Davy Back’da kazandiysa uzulmenin bir anlami yokAksine helal olsun demek lazim WB, Shiki, Stussy, Marlon, Wang Zhi ve bir kisi daha almis. Bu malum kisi kim ki
Kendisinin hissederek seçmesi bence çok daha güzel olurduBu adamlari Davy Back’da kazandiysa uzulmenin bir anlami yokAksine helal olsun demek lazim WB, Shiki, Stussy, Marlon, Wang Zhi ve bir kisi daha almis. Bu malum kisi kim ki
Önceki bölümde 1154ün son kısmındaAmiral öldürdüğü bilgisi doğru mu spoilerlarda göremedim bu bilgi nereden?
Serinin gerçek kötü karakterleri ROGER VE GARP! bunu her zaman diyorum.Kutsal Ejderler, Arıkovanı'nın hazinesi olan Taç Mücevherini çalıyor, Xebec de geri almaya gidiyor.
Taçın önemi neydi kiKutsal Ejderler, Arıkovanı'nın hazinesi olan Taç Mücevherini çalıyor, Xebec de geri almaya gidiyor.
Rocks gidip de Kutsal Ejderler'e kafa attığına göre bayağı önemli olması lazım.Taçın önemi neydi ki
Vegapunk ölmüş yav, sayfalara bakıp geçiyorum.Yalnız cidden ilgisini kaybeden birçok kişinin tekrar şöyle bir dönüp bakmasına sebep oldu, şaka değil. Bölümleri bile doğru düzgün okumuyordum aylardır, şimdi tüm spoiler yorumlarını tek tek okudum ve aşırı derecede merak ediyorum bölümü.
Vegapunk ölmüş yav, sayfalara bakıp geçiyorum.
Az önce fark ettim.