Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155: Rocks Korsanları

Bölüm nasıldı?

• Kaya gibi

Kullanılan: 153 87.4%
  • Daha iyi olabilirdi

Kullanılan: 15 8.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 7 4.0%

• Kullanılan toplam oy
    175
Wb istese Pirate King olurdu çok rahat. Adam takmadı o muhabbeti. Rogeri,Shikiyi,Big Momu,Kaido ve Shanks daha çömezken onları da yenerdi. Varis bırakmak için Aceyi seçince mevzuya dahil oldu.

Wb istese Pirate King olurdu çok rahat. Adam takmadı o muhabbeti. Rogeri,Shikiyi,Big Momu,Kaido ve Shanks daha çömezken onları da yenerdi. Varis bırakmak için Aceyi seçince mevzuya dahil oldu.
Wb, Luffy, Xebec, Shanks, Teach vs. rahat KK olurlar zaten. KK olmak öyle serinin nihai amacı falan değil. Seri başında en zor şey bu gibi geliyordu bize ama öyle değil artık. Wb benim umrumda değil dedi. Xebec ben dünyayı istiyorum dedi, korsanlar krallığını sallamadı bile. Shanks zaten Roger’ın tayfasındaydı, Luffy’nin yolunu açmaya çalışıyor. Teach desen o da babası gibi dünyanın kralı olacağım diye dolaşıyor. Asıl önemli olan mevzu OP’u bulduktan sonrası. Yoksa Roger da KK oldu ama sonuç ne oldu? Ondan sonra ne olacak, bunlar önemli.

Roger de zaten Korsanlar Kralı olmak için hazineyi bulmadı. Hazine de geçmiş tarihi öğrendi. Korsanları Kendi hazinesi varmış gibi yansıtıp Joy Boyun yazdığı Son Poneglifi bulmaya itti. Korsanlar Kralı ünvanı da aslıda Morgans denen kuşun attığı manşetle ortaya çıktı.

Bu bölümü aşırı beğendim genelde aşırı beğendiğim bölümlere sadece çok iyi oyu verip yorumları okumaya geçiyorum ama bu bölüme istinaden istisna olarak yorum yapmak istiyorum.

Xebec'in böyle başı boş ve rahat takılması Teach'e büyük ders olmuş gibi. Teach şu anda inanılmaz zekice hareket ediyor.

Xebec'in babası olduğunu bilmemesinin imkanı yok gibi. Soyunda D. olan birinin şu ana kadar zekayla ya da planla işi olduğunu göremedik D.ler gösterişle ortama bam güm dalıp gerisini düşünmeyen adamlar. Teach D. soyuna göre hareket etmeyip fazla planlı ve fazla zeki. Şu ana kadar yaptığı ve başarısız olduğu plan yok. Teach D. soyunun en zekisi olabilir, çok fena geliyor gibi düşünüyorum. Lavuğun zeka zehir gibi bence.

Bu bölümü aşırı beğendim genelde aşırı beğendiğim bölümlere sadece çok iyi oyu verip yorumları okumaya geçiyorum ama bu bölüme istinaden istisna olarak yorum yapmak istiyorum.

Xebec'in böyle başı boş ve rahat takılması Teach'e büyük ders olmuş gibi. Teach şu anda inanılmaz zekice hareket ediyor.

Xebec'in babası olduğunu bilmemesinin imkanı yok gibi. Soyunda D. olan birinin şu ana kadar zekayla ya da planla işi olduğunu göremedik D.ler gösterişle ortama bam güm dalıp gerisini düşünmeyen adamlar. Teach D. soyuna göre hareket etmeyip fazla planlı ve fazla zeki. Şu ana kadar yaptığı ve başarısız olduğu plan yok. Teach D. soyunun en zekisi olabilir, çok fena geliyor gibi düşünüyorum. Lavuğun zeka zehir gibi bence.
Imu’nun canını Teach alsa daha tatmin edici olur.

Teach başında ödül olmamasına rağmen Dünya Hükümeti tarafından aranıyormuş. Demek ki hükümet onun Xebec'in oğlu olduğunu biliyormuş. Beyazbaba'nın Roger'ın oğlunu koruması yetmemiş Xebec'in oğlunu da korumuş. Bu nasıl bir büyüklüktür.
Bu nasıl bir plot hole'dur ya. Başında ödül yokmuş da aranıyormuş ne demek? Koy başına ödül madem arıyorsun. Dirisini istiyorsan Sanji'yi arattığın gibi arat.

Dragon can alayım, adam öldüreyim, intikam vs. kafasında biri değil. Onun amacı düzeni değiştirip insanlara iyi hayat şartları sağlamak. Luffy Gorosei’yi dövdü diye Luffy’i tebrik eder, davamıza iyi katkın oldu diye mutlu olur. Ayrıca Luffy de Dragon da adam öldüren tipte kişiler değil. Genelde op’ta iyiler adam öldürmez, kötüler öldürür. Teach tam acımadan adam öldürecek bir tip, o potansiyel de var. Babasının ”geri geleceğim” sözünü oğlu tamamlasa daha iyi olur.

Bu nasıl bir plot hole'dur ya. Başında ödül yokmuş da aranıyormuş ne demek? Koy başına ödül madem arıyorsun. Dirisini istiyorsan Sanji'yi arattığın gibi arat.
Aranıyor derken belki Ace’in aranması gibi aranıyordur. Yani Roger’ın oğlu aranıyor ama kim olduğu belli değil. Xebec’in de o misal oğlu aranıyordur ama kim olduğu belirsizdir. Manga’da net geçiyordu, Teach gölgelerde saklanıyordu, kendini iyi gizlemişti falan. Bu olayı da Xebec’in oğluydu, o yüzden kendini gizlediye bağlar Oda.

Bir de merak ediyorum da; Agam, Roger’ın oğlu, Xebec’in oğlu neden aranıyor? Bunlar borçlu mu ki babalarının borçları için peşlerine düşülsün? Git bul, denizci yap, devlete kazandır, niye bulup öldüreyim diye triplere giriyorsun? Bu adamların babaları korsandı diye evlatları da korsan mı olmak zorunda? Ha Ace ve Teach korsan oldular da buna da hükümet sebep oldu. Sen adamların peşine düşüp sırf korsan oğlusun deyip öldürmek istersen, adam da korsan olup sana düşman olur…

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık