Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155: Rocks Korsanları

Bölüm nasıldı?

• Kaya gibi

Kullanılan: 157 86.7%
  • Daha iyi olabilirdi

Kullanılan: 17 9.4%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 7 3.9%

• Kullanılan toplam oy
    181
Harald çok güçlü duruyor. Loki babasını güç olarak geçer. Antik dev kendisi de, acayipte bir meyvesi var büyük ihtimal. Loki'den bambaşka bir şey çıkar Prime halinde, Kaido v2 görürüz.
Belkide geçmiştir,Shanks beni hile ile yendi diyordu sanırım.Bir de Gaban da Kutsal şövalyeleri yenebilecek kişilerden görüyordu Lokiyi,bu demektir ileri seviye kral hakisi de var.

Son iki bölümde bir zaman çelişkisi var, çeviri hatası mı yoksa hikaye hatası mı @Smoker

1154. Bölümde

8. sayfada Dünya Konseyinin 56 yıl önce olduğu söyleniyor

Son sayfada da Harald bu adamı 8 yıl önceki Konseyde gördü deniyor

1155. Bölümde

2. Sayfada aynı yıl gerćekleşen dünya konseyi sırasında Haraldın yolu bu çılgın adamla kesişti diyor

Yani Xebec Elbafa geldiği yıl içinde Dünya Konseyine saldırmış, sonra ekip toplayip Elbafa gelmiş

Bu da benim geçen hafta dediğime geliyor. Yani bu kadar büyük karakterlerin 8 yıl icraatsiz durma ihtimali yok.

Şimdi 1154. Bölümdeki 8 yıl muhabbeti mi hatalı yoksa 1155. Bölümdeki aynı yıl ifadesi mi ?

Son iki bölümde bir zaman çelişkisi var, çeviri hatası mı yoksa hikaye hatası mı @Smoker

1154. Bölümde

8. sayfada Dünya Konseyinin 56 yıl önce olduğu söyleniyor

Son sayfada da Harald bu adamı 8 yıl önceki Konseyde gördü deniyor

1155. Bölümde

2. Sayfada aynı yıl gerćekleşen dünya konseyi sırasında Haraldın yolu bu çılgın adamla kesişti diyor

Yani Xebec Elbafa geldiği yıl içinde Dünya Konseyine saldırmış, sonra ekip toplayip Elbafa gelmiş

Bu da benim geçen hafta dediğime geliyor. Yani bu kadar büyük karakterlerin 8 yıl icraatsiz durma ihtimali yok.

Şimdi 1154. Bölümdeki 8 yıl muhabbeti mi hatalı yoksa 1155. Bölümdeki aynı yıl ifadesi mi ?
Dünya Konseyi dört yılda bir oluyor. Belki bir sonrakinde olmuştur.

Roger in xebec dur yapma demesi hangi anda oldu acaba? Herkese karsi tek saldirmasi mi yoksa tum yaralariyla beraber imu ya mi saldirmaya kalkmasi mi yoksa delilik yapip antik silahi kullanmaya calismasi mi? Sanirim o an xebec in son aniydi.

D iradesi bence kotuluk ve kaos /iyilik ve ozgurluk noktasinda geziyor. Xebec- Roger, Luffy - Karasakal.

Kader yine karasakala tayfasinin ihanet etmesi ile tekerrur edecek bence.

Asil ben joy boy/luffy efsanesini bekliyorum. Buna nasil bir kader kurgusu koyacak acaba sayin oda?

Dünya Konseyi dört yılda bir oluyor. Belki bir sonrakinde olmuştur.
Yok abi 2 bölümü peşpeşe oku anlarsın.

56 yıl önce Harald Jarulla konuşurken dünya konseyinden cinayetten (amiral) ordan kaçmasından bahsediyor

Xebecin Elbafa gelişi için 48 yıl önce deniyor devamında son sayfada bu ikili 8 yıl önce karşilaştı deniyor.

Bölüm içi zaman kavramında problem yok. Buna göre 56 yıl önce konsey olmuş, 8 yıl geçmiş Xebec tayfa toplayıp Elbafa gelmiş

Sorun son bölümde, son bölümdeki bilgide Dünya Konseyi olayının Xebecin Elbafa gelişiyle aynı yıl olduğu yazıyor yani 8 yıl atlama falan yok diyor. Xebecin Konseye saldirmasi tayfa toplamasi ve Elbafa gelmesi ayni yil icinde oluyor. Bana da bu daha mantikli geliyor.

Tayfasını Davy Back ile oluşturmuş olsa da arkadaşlık bağlarına önem veriyor bence Xebec. Harald'la 10 saniye kılıç tokuşturdu can ciğer kankası ilan etti adamı resmen özledim diye ziyaretine gidiyor :D

56 yıl önce Harald Jarulla konuşurken dünya konseyinden cinayetten (amiral) ordan kaçmasından bahsediyor

Xebecin Elbafa gelişi için 48 yıl önce deniyor devamında son sayfada bu ikili 8 yıl önce karşilaştı deniyor.

Bölüm içi zaman kavramında problem yok. Buna göre 56 yıl önce konsey olmuş, 8 yıl geçmiş Xebec tayfa toplayıp Elbafa gelmiş

Sorun son bölümde, son bölümdeki bilgide Dünya Konseyi olayının Xebecin Elbafa gelişiyle aynı yıl olduğu yazıyor yani 8 yıl atlama falan yok diyor. Xebecin Konseye saldirmasi tayfa toplamasi ve Elbafa gelmesi ayni yil icinde oluyor. Bana da bu daha mantikli geliyor.

Nasıl oluyor o zaman? 8 sene önce Amiral öldürüyor adam, sonra aynı yıl mı oluyor hepsi? Nerede hata yapmış?

1132. bölümde Kaşif Louis Arnot'un zamanla ilgili bi söylemi olmuştu. Acaba yazar onu mu işlemeye çalışıyor. 🤔

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık