Bu bölüm bana Loki Karasakala katılacak kanaatini verdi, Sanji Lokiye karşı olabilir bakalım göreceğiz.
Ben suya düştüğünü sanmıyorum. Atladığı yerde bondolalar var. Yani hemen altında şu aşağıdaki şehir bulunuyor. Çok da uzağa atlamadığından Harald'da yere çakılmıştır bence.Bu sahneyi değerlendirdik abi, gerilerde kalmış herhalde, bana pek etkileyici gelmedi, nedeni de suya atlamasıKaido kafa üstü yere çakılıyor, yerin de yüzlerce metre derinliğinden yukarı çıkıp başım ağrıdı diyor, etkileyicilik olarak bence Kaido'nun 10 kmden yere atlaması >= Bebek Loki'nin ağaçtan atlaması > Harald'ın 10 kmden suya atlaması.
![]()
kaidonunki farklı birşeydi benceBu sahneyi değerlendirdik abi, gerilerde kalmış herhalde, bana pek etkileyici gelmedi, nedeni de suya atlamasıKaido kafa üstü yere çakılıyor, yerin de yüzlerce metre derinliğinden yukarı çıkıp başım ağrıdı diyor, etkileyicilik olarak bence Kaido'nun 10 kmden yere atlaması >= Bebek Loki'nin ağaçtan atlaması > Harald'ın 10 kmden suya atlaması.
![]()
suya atlayıp atlamaması önemli değil bence o boyuttaki ve %90 meyvesiz birisi içinBen suya düştüğünü sanmıyorum. Atladığı yerde bondolalar var. Yani hemen altında şu aşağıdaki şehir bulunuyor. Çok da uzağa atlamadığından Harald'da yere çakılmıştır bence.
Ekli dosyayı görüntüle 1426
Dediğin gibi olduğunu ben pek düşünmüyorum. Düşünmek istiyorum daha doğrusu : )Harald ile çarpışmasında görüyoruz ki Xebec'de bırak ölümcül yarayı sadece ufak bir kan ile ayrılmış oradan. 30 saniyeden fazla harcamamıştır amirale. Normalde bir amiralle savaşırken en azından insanın biraz zorlandığını görmek gerekirdi ama adam fatality çekmiş amirale. O kadar müdahale ile bile kurtaramamışlar. Amiral muhtemelen Ryokogu gibi biri, zira Shanks kilometrelerce mesafeden adamın algısını bozmuştu. Eğer Ryokogu ve Shanks savaşsaydı, Shanks maksimum 45 saniye harcardı gibi geliyor.
O kadar yüksekten atlayınca su da beton etkisi yapar ki zaten. Belki topraktan bile sert davranabilirBu sahneyi değerlendirdik abi, gerilerde kalmış herhalde, bana pek etkileyici gelmedi, nedeni de suya atlamasıKaido kafa üstü yere çakılıyor, yerin de yüzlerce metre derinliğinden yukarı çıkıp başım ağrıdı diyor, etkileyicilik olarak bence Kaido'nun 10 kmden yere atlaması >= Bebek Loki'nin ağaçtan atlaması > Harald'ın 10 kmden suya atlaması.
![]()
Luffy reyiz bunu bir kaç kere yaptı bu arada. Ama ona lastik diyorlar. Sanırsın Kaido tuvalet kağıdı meyvesi yemiş.Bölümde gözden kaçan bir psikopatlık Harald'ın Kızıl Hat'tan aşağı atlaması. Xebec o kadar göz önünde olunca, adamın 10.000 metreden aşağı atlaması pek dikkat çekmemiş. Aynısını Kaidou yapınca olay olmuştu. Bu kadar adam kayırmacılık yapmayın, ayıptır.
Ekli dosyayı görüntüle 1425
Aman deyim kardeşim, birde bunun filaş bekleriyle uğraşmayalımŞu ana kadar gösterilen İm'in hiçbir motivasyonu, amacı yok. Herkes bir şeyler arıyor, İm boş tahtta oturuyor.
Yıllar öncesinde de asosyal gibi kelebeklerle oynuyormuş. Kafasına göre takılıyor.
Kurduğu düzeni korumak dışında bir şeyler amaçlamıyor mu acaba? Oda'nın altını doldurması lazım.
Üstad galaxsy impact zaten direk yumruğun olduğu kısımdan inmiyor yumruğun daha altından iniyor ve dediğin şey gelişmiş arament kuzanda temassız kullanabiliyor bu kral hakisi göstergesi değil adam bayıltma olayına gelirsek o konuda bişey diyemeyeceğim yazar dövüşün yarısını üşengeçlikten çizmediği için ama o kalın kalın kara yıldırımlar ve vivre carda göre var ve kullanıyor.Gösterilene bakıyorum ben.
Garp'ın Arıkovanı baskınından önce ve sonra yaşanan gelişmelere bakın, E. Oda açık açık Shanks'ın, Merkür'ün, IM'in, JoyBoy'un kral hali salınımıyla milleti bayılttıklarını çiziyor, bu olayların arasında Garp'ın Galaxy ataklarını ve koca koca siyah şimşekleri çiziyor ama Garp'ın koca koca siyah şimşeklerinin tek 1 çöpü bile ağzı köpüklü bayılttığını çizmiyor.
Yine Amiral üstü herkesin temassız çarpıştığını çiziyor (Luffy-Kaido-BM-WB-Roger-Xebec-Harald) ama Garp'ın temassız çarpıştığı 1 tane bile panel yok. Çinjaoya da yumruk atıyor, Kuzan'a da yumruk atıyor, temassız vuruş yok.
Haliyle bence, ya Garp'ta Kral Haki yok ya da kral haki varsa ve geçmişte kullanıyorsa bile şuanda kullanamıyor bu adam, aynı WB'nin MFde kullanamadığı gibi.
Amiral olsa böyle tepki vermezdi kimse, hem E. Oda muhakkak eski amiral diye tanıtırdı.
Ordaki çerçöpler şok dalgasının dışında kalanlar genel olarak şok dalgasının vurduğu kısımlardaki etkiyi animede gördük zaten.Divide da olabilir de galaxy impact'te var mı şüpheliyim.o kadar geniş bir alan saldırısının oradaki çerçöplerden hiçbirini bayıltmaması tuhaf olurdu.tabi oda bu ne yapacağı belli olmaz ama kağıt üzerinde yok gibi duruyor.