Etkisi o kadar da büyük gelmedi bana. Tekne falan sağlam duruyor.Bence gücü en çok o gösteriyor. Manyağın attığı tabanca da top mermisi gibi patlıyor. Sadece kılıcını öyle kullanmıyor demek ki.
Etkisi o kadar da büyük gelmedi bana. Tekne falan sağlam duruyor.Bence gücü en çok o gösteriyor. Manyağın attığı tabanca da top mermisi gibi patlıyor. Sadece kılıcını öyle kullanmıyor demek ki.
Shanks hapı yuttu, sürekli çocukluğunda falan Buggy'i zorbalıyordu. Hazine bulma şansını bile kaybettirmişti arkadan sinsice yaklaşıp meyve yemesine vesile olarak.Bu ikisinin posterleri bire bir aynıymış.
@Mihawk Teach'in kardeşi Buggy'miş. Artık Buggy fanları düşünsün
![]()
Bütün tekneyi havaya uçurmasına gerek yok ki. Rakibini yenecek kadar güç uygulasa yeter. Belki kısmıştır gücünden.Etkisi o kadar da büyük gelmedi bana. Tekne falan sağlam duruyor.
O da mümkün.Bütün tekneyi havaya uçurmasına gerek yok ki. Rakibini yenecek kadar güç uygulasa yeter. Belki kısmıştır gücünden.![]()
Ben bölüm yıldızın konusunda, Harald'a niye hiç oy çıkmıyor, demiştim amma yiğidin hakkını veren çıkmadı maalesef. Bu bölümde de şovuna devam ediyor.Bölümde gözden kaçan bir psikopatlık Harald'ın Kızıl Hat'tan aşağı atlaması. Xebec o kadar göz önünde olunca, adamın 10.000 metreden aşağı atlaması pek dikkat çekmemiş. Aynısını Kaidou yapınca olay olmuştu. Bu kadar adam kayırmacılık yapmayın, ayıptır.
Ekli dosyayı görüntüle 1425
Bu sahneyi değerlendirdik abi, gerilerde kalmış herhalde, bana pek etkileyici gelmedi, nedeni de suya atlamasıBölümde gözden kaçan bir psikopatlık Harald'ın Kızıl Hat'tan aşağı atlaması. Xebec o kadar göz önünde olunca, adamın 10.000 metreden aşağı atlaması pek dikkat çekmemiş. Aynısını Kaidou yapınca olay olmuştu. Bu kadar adam kayırmacılık yapmayın, ayıptır.
Ekli dosyayı görüntüle 1425