Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155: Rocks Korsanları

Bölüm nasıldı?

• Kaya gibi

Kullanılan: 142 89.3%
  • Daha iyi olabilirdi

Kullanılan: 12 7.5%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 5 3.1%

• Kullanılan toplam oy
    159
Garp finalde olursa kimle kapışır acaba Garling zannetmiyorum adam Gorosei olup güç levelini yukarı çıkardı. Kong olur belki hükümet tarafında kalırsa.
Eğer arıkovanından çıkarsa goroseilerden biriyle eşleşebilir diye düşünüyorum sonuçta güç olarak eksiği yok regen aşmayıda gaban gibi biliyordur tanrı vadisinde dövüşmüş birisi nede olsa hem ana harakterin dedesi garp dragon luffy üçlü bi şekilde hükümetle savaşırsa garpada sağlam eşleşme çıkar.

Ama gerçekçi olmak gerekirse karasakal adasında şuan tüm askeri gücüyle toplanmış vaziyette bide garp hem 2 kez delindi hemde iç organları donduruldu kalıcı yaraları olduğu için daha nerflidir bu haliylede tek başına çok sorun yaşar gibime geliyor karasakal adasından çıkabiliceğini pek sanmıyorum hem oda karasakalı övmek için biraz garpıda kullanabilir karasakal ve üyeleri vs garp gibi bi senaryo görebiliriz teachle dövüşündede flashbacklere girerse babamın intikamını aldım gibi bi senaryo ve rox hakkında teach hakkında bilgiler güzel olur hem bu dövüş teach hisselerinide arttırır sonuçta yaşlıda olsa garp kuzanı rezil rüsva etmişti.

Son sayfada “tüm dünyayı büyük bir şoka sokacaktı” metni üzerinden Rocks’un bayrağını çat diye koymaları bence boş değil. Benim buradan anladığım Xebec’in hikayesi bitmediği. Büyük ihtimalle Arıkovanı olayının ardından Tanrı Vadisi olayını göreceğiz. Bu bayrağın durduk yere gösterildiğini düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık