Luffy’in meyvesinin yandan yemisi. Inanilmaz guclu bir meyveymis o zaman cok dikkat etmemistim ama simdi bu meyve bizim tayfadan birinde olsaydi seri coktan bitmistiMeyvenin üst düzey olması yeter zaten
Luffy’in meyvesinin yandan yemisi. Inanilmaz guclu bir meyveymis o zaman cok dikkat etmemistim ama simdi bu meyve bizim tayfadan birinde olsaydi seri coktan bitmistiMeyvenin üst düzey olması yeter zaten
Marinefordda o meyveyi gördüğümüzde büyük ihtimal gördüğümüz en güçlü meyveydi (gurada var) ve sengoku bence görev adamından çok komuta kısmında başarılı tabi yeri geldiğinde o meyvede yeter adamaLuffy’in meyvesinin yandan yemisi. Inanilmaz guclu bir meyveymis o zaman cok dikkat etmemistim ama simdi bu meyve bizim tayfadan birinde olsaydi seri coktan bitmisti
Nereden biliyoruz ki, belki Mihawk henüz portakalda vitaminken bile güçlü olmadığını?Roger idam edildiği sırada 53 yaşındaydı idam sırasın da mihawk da gösteriliyor daha toy bir genç olarak görülüyor yani xebec'in prime ve genç dönemin de ya mihawk daha hormondu ya da bir bebektiXebec'i yenme gibi bir ihtimali yok.
Mihawk annesinin karnını keserek çıkmış yani doğuştan yetenekliNereden biliyoruz ki, belki Mihawk henüz portakalda vitaminken bile güçlü olmadığını?![]()
Hakisinide unutmayalım.3 üst düzey hakiyı kullanıyordur Garp gibi.Marinefordda o meyveyi gördüğümüzde büyük ihtimal gördüğümüz en güçlü meyveydi (gurada var) ve sengoku bence görev adamından çok komuta kısmında başarılı tabi yeri geldiğinde o meyvede yeter adama
Yalvararak tayfaya girdi rastlantı sonucu?Teach başında ödül olmamasına rağmen Dünya Hükümeti tarafından aranıyormuş. Demek ki hükümet onun Xebec'in oğlu olduğunu biliyormuş. Beyazbaba'nın Roger'ın oğlunu koruması yetmemiş Xebec'in oğlunu da korumuş. Bu nasıl bir büyüklüktür.
Salak değilse 20 senede anlamıştır Xebec'in oğlu olduğunu. Ayrıca Ace de öyle girmişti tayfaya.Yalvararak tayfaya girdi rastlantı sonucu?
Yorumundan bu adamların çocuklarına onların çocukları olduğu için sahip çıkmış gibi anladım.Salak değilse 20 senede anlamıştır Xebec'in oğlu olduğunu. Ayrıca Ace de öyle girmişti tayfaya.
Anlasa bile sahip çıkmaya devam etmiş demek istedim.Yorumundan bu adamların çocuklarına onların çocukları olduğu için sahip çıkmış gibi anladım.