Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1153 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun beyinsizliğinin kaynağı açıklanacak.
Muhtemelen Zoro küçükken bunun gelecekte nasıl korkutucu biri olacağından korkan IMU mini robotlarla Zoro'nun beynini patlatmış.
Zoro artık beyinsiz de yaşayabildiği için IMU daha çok korkmaya başlamış ve kalan tüm gücünü Mihawk'a basmış Zoro'yu durdursun diye.

Oda reis flashback çizerken, zaten geçmişi çiziyorum diyerek daha cesaret dolu bölümler çizebiliyor. Güncel de ise etrafa pembe gül dağıtıyor falan... Elbaf'ın savaşçıları şöyle gaddar, böyle korkusuz falan diyordu. FB'de özellikle bunu merak ediyorum, nasıl hırçın sahneler bizi bekliyor acaba?

Beklentimi söyleyecek olursam; artık geçmişe dönük bir kişiye daha sempati duymak istemiyorum. Artık, geçmişte birisi kötü karakter olarak karşımıza çıksın. Herald, halkını korumak için falan değilde gücü arzuladığı için Im ile iş birliği yapmış olsun falan...

Redon bi tane böyle tırttan gif sallayıp erketeye yattı kaldık böyle. Ardımdan sallıyorum o zaman. Gaban artık Sanji'ye ne söylediyse verdiği tepkiden şaşırdığını gördüğümüzü söyleyebiliriz. Duyduklarından sonra Sanji'nin Momoira Island'da bir flashback sahnesine gideceğiz ve kendisine eğitim konusunda pek de yardımcı olamadığını farkeden Ivankov ile arasında aşağıdakine benzer bir diyaloga şahit olacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık