Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1152 Spoiler Yorumları

Hacı bırakın da kaç kere ölümle burun buruna gelen, hayvani eğitimler yapan, üzerine bir de dünyanın en iyi kılıç ustasından eğitim alan kişi sadece yemek yapıp kız peşinde olan adamdan daha iyi olsun. Sanji'yi sevmiyor değiliz, zamanla o da yerini bulacaktır ama sıra büyüklerinde.
Sanji'de genetik olarak çok güçlendi, tayfanın en sağlam vücudu onda. 100 sene eğitim yapılsa dahi erişilebilecek birşey değil çok güçlü bir vücutla doğmadıktan sonra. Çok yakındır güçleri, muhtemelen seri sonuda öyle kalacak.

Asıl patlamayı usopp'tan bekliyorum ama ilk beklenti tabiki luffy ve joyboy hakisi. zoro ve sanji yine birbirine denk olan dorry broggy vs'sinde kendilerini güçlendireceklerdir tahminimce.

Ryou içten patlatma olayı daha çok fiziksek olarak inanılmaz güçlü rakipleri yıkmak için gösterildi. Luffy demir duvarı dövdü , derisi çelik gibi olan kaido ve big mom'a vurdu. Bu Gaban'ın bahsettiği kral haki aslında gelişmiş değil daha farklı bir teknik biraz daha spirit odaklı vurmak olarak düşünüyorum yoksa 5 elder'de veya kutsal şovalyelerde çelik gibi bir beden yok.
Ancak h.hakiye + ryou karışımı yapabilirse çok daha ciddi hasar verebilir. Orada şöyle düşünüyorum. Gaban'ınki muhtemelen h.hakiydi o efektlerden dolayı. Öyle ise luffy, loki ve zoro sadece birşeyler yapabilir birde gaban'da varsa sanji'dede çıkacaktır 4 eder. Diğerleri çok işe yaramaz. Burada diğerlerininde birşeyler yapabilmesi için h.haki yerine farklı birşeylede gelebilir oda herkesin saldırıları işletebilmesi için. Diğer taraftan yüzyıllardır ayakta olan organizasyon için bu kadar zorluk normal. İlerisini düşünürsek 9 şövalye + 5 gorosei + imu ile 15 h.haki kullanıcısı gerekli dövüş için. O kadarını toplamak belki zor olur ama seneryo buna dönerse muhtemelen bulunacaktır.

Üstüne denizcilere var. Orada hükümeti sevmeyenlerin isyanı söz konusu olursa amiraller ve al rütbelerin kendi arasında bir vs izleyebiliriz.

Bu kral haki ne menem bir şeymiş yavv? İşkembe-i Kübra'dan yeni güçler çıkıyor. Senaryoya göre işe yarıyor. Tamam, Kaido dövüşünde gördük yeni versiyonu, daha 1 ay oldu:p Şanks kolunu kaptırmadan önce deniz canavarına kullanmıyor da, kaptırdıktan sonra kullanıyor falan...

Chinjao'da da var ama bir işe yaramıyor.

Luffy, zaten Tanrı artık yani, ötesi yok. Dragon Ball'dan daha absürt güçlere ulaşacağımın çabası mı bu Oda?

Son düzenleme:
Gaban bilmiyo muydu dövmeli kolu kesmeyi. Öyle bi durum olsaydı önce kolu dövmesinden kesip sonra ikiye bölerdi elemanı. Luffy e de yeni haki maki ögretiyo. Dövmeye saldirin der geçerdi. Shanksin kol kaptırma işi olduğu gibi kalır. Umarım...

Trajik ve karanlık FB bizi bekliyor. Zaten, ODA sadece geçmişi böyle anlatabiliyor. Geçmişte ortalığı kan-revan yapanlar, günümüzde cimcik bile atamıyor. Hikaye kurgusu rahatsız etmeye başladı. Buraya imzamı atıyorum, Shanks'ın kolu tekrar çıkacak. Gaban, dikenli herifi 7 parçaya böldü adam tekrar birleşti, bununde kolu çıkar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 18, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık