Oraya gider. Ama o sahnede zaten kral haki vardı. Bunu açıkladık. Bu olaya gerek yok yani.@Alpamis
Usta benim anlamadığım bu leak olayı doğruysa...
Kral hakili halde mi Lucci'yi dövememiş oluyor Zoro ?

Oraya gider. Ama o sahnede zaten kral haki vardı. Bunu açıkladık. Bu olaya gerek yok yani.@Alpamis
Usta benim anlamadığım bu leak olayı doğruysa...
Kral hakili halde mi Lucci'yi dövememiş oluyor Zoro ?
Madem biliyordun bunca zaman niye adama öğretmedin luffy,senin gibi kaptan olmaz olsun sağ kolum beni geçer diye hiç bahsetmemiş bile nasıl korkmuşsa…
Eyvah eyvah usta... Çok sıkıntı çok büyük eksi yazdı Zoro'ya...Oraya gider. Ama o sahnede zaten kral haki vardı. Bunu açıkladık. Bu olaya gerek yok yani.![]()
O değil de Luffy'nin gözlem ayrı seviyelere çıkmış anlaşılan.Eyvah eyvah usta... Çok sıkıntı çok büyük eksi yazdı Zoro'ya...
ne adam bayıltabiliyor ne adam dövebiliyor e niye var bu kral haki...
Yok daha neler... Oldu olacak Chopper'da da çıksın...Kutsal ejderlerin düşmesi için kral hakisi şartsa Law’a da hayırlı olsun. Bu adam da Gorosei’lerden birini indirecek. Wano’da haki farkındalığını yaşadı, şimdi de bulunduğu adada dersine çalışıyordur paşa paşa![]()
Mike olsa " çıkacak zaten " derdi. Bir Dofçu’dan gelen yoruma da şaşırmıyoruz tabii, haha.Yok daha neler... Oldu olacak Chopper'da da çıksın...
Biri Sanji'ye de desin kardeşim üzülme sen de haki sızdırıyorsun diye yoksa çocuğun durumu kritikZoro uyurken bile bilinçsizce etrafa kral haki salıyormuş.. Biz bu adamı yeterince övmüyoruz serinin en underrated karakteri.