Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1152 Spoiler Yorumları

sayın eiichiro oda,

wano'da öyle bir sıçıp batırdın ki seriye dair neredeyse hiçbir şeyi merak etmez oldum. uzun zamandır yeni çıkan bölümleri üstünkörü okuyor ve bazen de bölümleri okumayıp, yalnızca resimlere göz gezdiriyorum. geçmişte, bir bölüm konusuna çok sayıda yorum bırakırken, artık sadece komik olduğunu ya da karakterlere laf sokabileceğimi düşündüğüm olaylar yaşanırsa bir şeyler yazıyorum. güncelde yaşananlarla duygusal bağ kuramasam da yine de seriye ret-con atmanı ve para için ruhunu satmanı çok yadırgamıyorum ama geçmişe dokunma. bu seriyle bağ kurduğum hikayeleri değiştirme. shanks'ın, luffy'yi kurtarmak için kolunu feda ettiğini görünce gözü dolan ve boğazı düğümlenen genç akira'ya ve diğer milyonlarca okuruna bunu yapma. bizlere, ''bu ne saçma iştir, yalnızca temas ettiği alanı mı etkiliyor bu mühür de kol gidince etkisinden kurtuldu?'' ''meğer adamın niyeti başkaymış.'' vb. cümleler kurdurtup anılarımıza zarar verme. inan ki bana, böyle bir şey yaparsan kimse san waooovv demeyecek. bırak, geçmiş geçmişte kalsın.
Çok güzel yazmışsın. En basitinden Mihawk'ın Luffy hakkında " Herkesi kendi tarafına çekiyor. Bu hepsinden daha tehlikeli bir güç" dediği noktalardan nerelere geldi seri Allah kahretsin.

sayın eiichiro oda,

wano'da öyle bir sıçıp batırdın ki seriye dair neredeyse hiçbir şeyi merak etmez oldum. uzun zamandır yeni çıkan bölümleri üstünkörü okuyor ve bazen de bölümleri okumayıp, yalnızca resimlere göz gezdiriyorum. geçmişte, bir bölüm konusuna çok sayıda yorum bırakırken, artık sadece komik olduğunu ya da karakterlere laf sokabileceğimi düşündüğüm olaylar yaşanırsa bir şeyler yazıyorum. güncelde yaşananlarla duygusal bağ kuramasam da yine de seriye ret-con atmanı ve para için ruhunu satmanı çok yadırgamıyorum ama geçmişe dokunma. bu seriyle bağ kurduğum hikayeleri değiştirme. shanks'ın, luffy'yi kurtarmak için kolunu feda ettiğini görünce gözü dolan ve boğazı düğümlenen genç akira'ya ve diğer milyonlarca okuruna bunu yapma. bizlere, ''bu ne saçma iştir, yalnızca temas ettiği alanı mı etkiliyor bu mühür de kol gidince etkisinden kurtuldu?'' ''meğer adamın niyeti başkaymış.'' vb. cümleler kurdurtup anılarımıza zarar verme. inan ki bana, böyle bir şey yaparsan kimse san waooovv demeyecek. bırak, geçmiş geçmişte kalsın.
Çok iyi yazmışsın gerçekten eskiden zevk aldığımız karakterlerin, olayların da içine sıçıyor. Opun en kötü tarafı bu oldu.

Shanks tayfası ful kral haki ise
Luffyde tayfasına ful nika yapıp kendi hakisinden de verir
Finalde ne rezillikler dönecek merak ediyorum
Editörün tavsiyesi ile shanksin kolu da kopsun daha duygusal olur dediği için oda mecbur böyle bağlamak zorunda kalmış
Mihawkda da vardır bu dövmeden
Hatta gücü dracula tarzı bir şey çıkar
Uyurken milleti avlıyor
Şatoda yaşıyor
İmu şaklabani yüzünden kağıdı eziklendi bakalım daha kaç karakter batacak

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 14, Ziyaretçi: 53)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık