Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1152 Spoiler Yorumları

sayın eiichiro oda,

wano'da öyle bir sıçıp batırdın ki seriye dair neredeyse hiçbir şeyi merak etmez oldum. uzun zamandır yeni çıkan bölümleri üstünkörü okuyor ve bazen de bölümleri okumayıp, yalnızca resimlere göz gezdiriyorum. geçmişte, bir bölüm konusuna çok sayıda yorum bırakırken, artık sadece komik olduğunu ya da karakterlere laf sokabileceğimi düşündüğüm olaylar yaşanırsa bir şeyler yazıyorum. güncelde yaşananlarla duygusal bağ kuramasam da yine de seriye ret-con atmanı ve para için ruhunu satmanı çok yadırgamıyorum ama geçmişe dokunma. bu seriyle bağ kurduğum hikayeleri değiştirme. shanks'ın, luffy'yi kurtarmak için kolunu feda ettiğini görünce gözü dolan ve boğazı düğümlenen genç akira'ya ve diğer milyonlarca okuruna bunu yapma. bizlere, ''bu ne saçma iştir, yalnızca temas ettiği alanı mı etkiliyor bu mühür de kol gidince etkisinden kurtuldu?'' ''meğer adamın niyeti başkaymış.'' vb. cümleler kurdurtup anılarımıza zarar verme. inan ki bana, böyle bir şey yaparsan kimse sana waooovv demeyecek. bırak, geçmiş geçmişte kalsın.

Son düzenleme:
Şimdi şunu merak ettim

Joy Boy
Nika
Luffy

Vakti zamanında belli ki Joy Boy Nika'ya hükmetti
Anlaşılan Joy Boy'un hakisi görüp görebileceğimizin en zirvesi

Luffy'de Nika'yı geçecek belli de
Anlamadığım şu Kaido gibi bir azmana ki yonkodan bahsediyoruz
Luffy bunu mevcut haliyle alt etti

Tanrı şövalyesi denilen sümüklü veletleri Kaido osursa indirirdi

Oda gerçekten sçmak için çaba mı sarf ediyorsun
Yoksa bir noktada işin ucunu kaçırdın çaktırmamak için tüy mü dikiyorsun :artiz:

Şimdi şunu merak ettim

Joy Boy
Nika
Luffy

Yoksa bir noktada işin ucunu kaçırdın çaktırmamak için tüy mü dikiyorsun :artiz:
Bu bence Imunun güçleriyle ilgili bir mevzu. Imu zayıflığı kral haki olan bir güce sahip muhtemelen, hakinin adı da burdan geliyordur. kral haki hep dünyayı yönetecek güç gibi bişey olarak karşımıza çıkıyor hatta adı bile kral/fatih haki. Mührü usopa versen tekniği öğrenen Kaido usopu yener ama mühürlü usopp genede kaidoyu yenemez.
Her mühürlü karakter > mühürsüz herkes denklemi kurmamalıyız bence.

Bakın Dragon hayranı @Skywalker dragon çıkmayınca kendini banlatıyor. Jimbei hayranı @DenizinŞövalyesi Jimbei ipten kurtulamadı diye kendini banlattı. Sanji fanlarının kendini banlatması yapacakları en doğru hareket olur son durumda. :D
hahaha çok iyiymiş bu. Bildiğin sine-i millete dönmenin One Piece versiyonu gibi bir şey :D

• Haha
Tepkiler: Sid
Şimdi şunu merak ettim

Joy Boy
Nika
Luffy

Kaido-bm gibi 2 yaratığı erken indirdi. Bu arctan sonra wano olsa idi 5li elder görünmesin ama şövalyeler çıksın, luffy nika yı uyandırsın göğü yarsın o zaman wano harika olurdu 2 yonkou aynı anda indirilmesi saçma olmazdı. Şuan luffy haki de en tepede meyve de saçma bir şey uyandırdı haliyle okuyucu vurup geçmesini bekliyor. Amma yazar diyor ki hayır öyle değil xD

Bu bence Imunun güçleriyle ilgili bir mevzu. Imu zayıflığı kral haki olan bir güce sahip muhtemelen, hakinin adı da burdan geliyordur. kral haki hep dünyayı yönetecek güç gibi bişey olarak karşımıza çıkıyor hatta adı bile kral/fatih haki. Mührü usopa versen tekniği öğrenen Kaido usopu yener ama mühürlü usopp genede kaidoyu yenemez.
Her mühürlü karakter > mühürsüz herkes denklemi kurmamalıyız bence.
İyi ama görünen o ki İmu mesafe gözetmeksizin her yere adamını yollayıp tahtından yönetebiliyor
Kaido'dan tırsıp da onu yenen Luffy'den mi tırsmadılar
Mevzu Luffy değil zaten de
Bu amaçla bütün korsanların içinden geçerlerdi
Normal veyahutta üst düzey korsan tayfası da olsa bu kadar güçlü kral hakiye sahip kaç kaptan veya 2.adamı var?
Yonkolarda bu durum bu kadar kolay olmayacaktı diyelim hadi
Nereden bakarsan bak bir tutarsızlık var, bilemedim :artiz:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 10, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık