Sanji kendini tüm kadınların sevgilisi diye hissediyor ama genelde Brook (Bigmom), Zoro (Hiyori) gibiler yatıyor kadınlarla.Gabanda çıkması işaret fişeğiydi, Sanji'nin h. hakiyi içinde hissetmesi de malumun ilamı.
Sanji kendini tüm kadınların sevgilisi diye hissediyor ama genelde Brook (Bigmom), Zoro (Hiyori) gibiler yatıyor kadınlarla.Gabanda çıkması işaret fişeğiydi, Sanji'nin h. hakiyi içinde hissetmesi de malumun ilamı.
Gabandan her şey beklenir kendisini en güçlü 2. Kişi ilan eden rayleigh arkamdan tozumu yutar diyen adam bu sonuçtaBenim anladığım Gaban kral hakinin kullanım çeşidinden bahsediyor.Wanolu amcanın kullanımı gibi.Kral hakin çok güçsüz olarak kastettiğini sanmıyorum.Çünkü Ray kral haki eğitilemez kişinin ruhsal durumuna göre değişir demişti galiba.Şimdi ikisinin birbirini yanlışlayacak hali yok ama Oda'ya da güven olmaz tabii.![]()
Sanji işin duygu kısmına ağırlık veriyor.Sanji kendini tüm kadınların sevgilisi diye hissediyor ama genelde Brook (Bigmom), Zoro (Hiyori) gibiler yatıyor kadınlarla.
Ben de öyle düşünmüyorum. Teknik anlamda diyor. Ama bence kral hakisi JoyBoy'a kıyasla da güçsüz. Teknik olarak geri olsa da sorun değil. Sonuçta olay kral hakiyle çözülüyor. Ben de bunu anlatıyordum. Rayleigh'den eğitmesine beklemiyor insan ama bir iki şu şekilde kullanılabiliyor diye açıklama yapması lazımdı. Kral haki konusunda hiçbir şey vermemiş Luffy'e.Benim anladığım Gaban kral hakinin kullanım çeşidinden bahsediyor.Wanolu amcanın kullanımı gibi.Kral hakin çok güçsüz olarak kastettiğini sanmıyorum.Çünkü Ray kral haki eğitilemez kişinin ruhsal durumuna göre değişir demişti galiba.Şimdi ikisinin birbirini yanlışlayacak hali yok ama Oda'ya da güven olmaz tabii.![]()
Ulan Don kilot chinjaoda bile var amma büyüttünüz Zoroyu Kral hakisi var diye, haki zaten genel herkezde olan birşey. Sanjide kral hakisi çıkmazsa artık Oda öldürsün vallahi daha iyi çünki artık rakiplere karşı o lazım. Ben Sanji paraleli Gaban da olduğu için Sanjidede çıkmaması imkansız diye düşünüyorum ama belkide ölse daha iyidir.Sanji, sırf Zoro'da Kral Hakisi var diye açar veya teknolojik özelliğine bağlanarak bir şeyler çıkar. lazeri teklemişti, kral hakisine yakınen bir şeylerde olur bunda demedi deme.![]()
Gerd'i ayarlarsa kendini affettirir.Kendini iki numara sandığından iki numara sandığı bir başka kişi olan Zoro ile empati kuruyor. Ama Sanji ona içinde hissettiği o h. hakiyi gösterdiğinde gerçek iki numarayı görüp Sanji Reis'e hakkını verecek. Yetmeyecek Reis'e dev karı ayarlayacak. Şimdilik sakince bekleyelim.