Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1152 Spoiler Yorumları

Retcon Piece, Deus Ex Piece'e anlam kazandırmaya çalışan masum köylüler olduk hepimiz yeminle :D

Adam, En Güçlü Yaratığı indiriyor, O yaratık da bu dünya da işler Haki ile yürür diyor, Haki savaşını kaybediyor.

Sonra Jaguar D. Saul'un bile high diff verebildiği bir gevşek için Luffy'nin hakisi yetersiz çıkıyor.

Çocukken çalıştıran adam Garp, yanında çalışanlar Ace ve Sabo, Babası Dragon, mentörü Shanks, eğiticisi Rayleigh ve Hyogoro :D

Yeni dünya da indirdiği adamlar Doflamingo,Katakuri, Kaido, Bİg Mom !

Seri de haki açalı 15 yıl olmuş, ancak hala yetersizsin :D :D :D

Ya yemin ediyorum şu falsoları, şu Wano-Egghead-Elbaf boyunca yaşatılan retcon hissiyatı her hangi bir başka ünlü shounen yaşatsa fandom hastanelik eder o seriyi, yerlerde sürüklenir.

One Piece'e gelince fandom : " OMG Peak Fiction!" :D

OP ; bunun için ne dini kullanıyor, ne de çay, makarna, kömür dağıtıyor düşün ! :D :D

Ben de öyle düşünmüyorum. Teknik anlamda diyor. Ama bence kral hakisi JoyBoy'a kıyasla da güçsüz. Teknik olarak geri olsa da sorun değil. Sonuçta olay kral hakiyle çözülüyor. Ben de bunu anlatıyordum. Rayleigh'den eğitmesine beklemiyor insan ama bir iki şu şekilde kullanılabiliyor diye açıklama yapması lazımdı. Kral haki konusunda hiçbir şey vermemiş Luffy'e.
Joy Boy'un hakisi >>> Luffy'nin hakisi şu an.

Daha meyve olup olmadığını bilmediğimiz goroseilerin lanetli modlarını Law gibi kapattı bu haki.Kablosuz Wifi ile bağlı olan Imu'yu ise titreme moduna aldı. :D

Joy Boy'un hakisi >>> Luffy'nin hakisi şu an.

Daha meyve olup olmadığını bilmediğimiz goroseilerin lanetli modlarını Law gibi kapattı bu haki.Kablosuz Wifi ile bağlı olan Imu'yu ise titreme moduna aldı. :D
Yine de Oda bu kartı IM'de ya da Gorosei'de oynamalıydı. Hadi onların zarar alması için kral hakide özel bir teknik gerekiyor olsun. Bunu da KK tayfasıyla birlikte bir kaç kişi tecrübe etmiş olsun diyelim. Ama sen bunu şövalyelere dağıtırsan iş saçma bir duruma gelir. Büyük ihtimal kral haki haricinde de yine de zarar verilebilir olacaklar bir şekilde dezavantajları çıkıcak.

Ama Kaido'yu indiren biri için Kutsal Şövalyelerin ölümsüzlüğünü kral hakide yeni bir teknikle aştırmak saçma.

Sanji kral haki çıkmayacağı kesinleşti.Hoş zaten iradesiz hıyarın tekiydi iyi oldu
Ulan adam çocukken 2 ay aç susuz hayatta kalmış, 1 ayıda 1 torba yiyecekle. Zoro 10 gün aç kaldı ölüyodu bide Luffye ben senden daha iradeliyim daha çok dayanırım diyordu. Küçük yaşta herkesin tırstığı Zeffe tekme tokat dalmasıda cabası.

Gabana gösterilen gereksiz yükselmeyi ben anlamıyorum. Yıllardır Rogerın sağ kolunu Rayleigh gibi bir karakteri izliyoruz zaten Gaban nasıl bu kadar hype yaratabiliyor? Tayfada kral haki var demiş de bilmem ne.. e olacak tabi nolucaktı başka? Gaban demese nolur Zoroda da Sanjide de kral hakinin dik alası çıkacak adamlar JoyBoyun sağ-sol kolu.

Shanks kendi kolunu kesip Deniz Canavarının ağzına verdi sanırım. Başka mantıklı şey aklıma gelmedi.

Bu şovalyeler ölümsüz, uzuv da yenileyebiliyorlar. Deniz canavarı Shanks'ın kolunu kalıcı olarak kopartması için Yonkou Luffy üzeri kral haki seviyesi olması lazım.

Deniz Canavarı > Kaido, G5 Luffy, Goroseiler, Amiraller:oleyo2:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 17, Ziyaretçi: 35)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık