Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1152 Spoiler Yorumları

Ben Luffy'nin kral hakisi daha gelişmeli diyorum zaten. Bunda ben niye eksi yazayım Luffy'e. JoyBoy'un saldığı hakiyi gördüğümüzden beri bunu diyorum. Hakiyle iş çözülecek dedim kaç kere. Yorumlar orada duruyor.

Nika'yı her şeyi çözer diyen sizler patladınız. Ama yine bir köre yatma durumu var.
Benim anladığım Gaban kral hakinin kullanım çeşidinden bahsediyor.Wanolu amcanın kullanımı gibi.Kral hakin çok güçsüz olarak kastettiğini sanmıyorum.Çünkü Ray kral haki eğitilemez kişinin ruhsal durumuna göre değişir demişti galiba.Şimdi ikisinin birbirini yanlışlayacak hali yok ama Oda'ya da güven olmaz tabii. :D

Retcon Piece, Deus Ex Piece'e anlam kazandırmaya çalışan masum köylüler olduk hepimiz yeminle :D

Adam, En Güçlü Yaratığı indiriyor, O yaratık da bu dünya da işler Haki ile yürür diyor, Haki savaşını kaybediyor.

Sonra Jaguar D. Saul'un bile high diff verebildiği bir gevşek için Luffy'nin hakisi yetersiz çıkıyor.

Çocukken çalıştıran adam Garp, yanında çalışanlar Ace ve Sabo, Babası Dragon, mentörü Shanks, eğiticisi Rayleigh ve Hyogoro :D

Yeni dünya da indirdiği adamlar Doflamingo,Katakuri, Kaido, Bİg Mom !

Seri de haki açalı 15 yıl olmuş, ancak hala yetersizsin :D :D :D

Ya yemin ediyorum şu falsoları, şu Wano-Egghead-Elbaf boyunca yaşatılan retcon hissiyatı her hangi bir başka ünlü shounen yaşatsa fandom hastanelik eder o seriyi, yerlerde sürüklenir.

One Piece'e gelince fandom : " OMG Peak Fiction!" :D

OP ; bunun için ne dini kullanıyor, ne de çay, makarna, kömür dağıtıyor düşün ! :D :D

Anladığım şu: Kral hakisi zarar veriyorsa zaten tayfa tümden çöp oldu. Sanji animeden bir yumruk yemişti şimdi mangadanda çöp oldu. Her zamanki gibi epic bir fight yarıda kesiliyor. İmu'yu birdaha görene kadar 2 ay geçer gibi. Yemin ediyorum sadece one piece ne diye okuyorum artık gram zevk bırakmadı. Acaba etrafındakiler bu adamı uyarmıyor mu? Son 300 bölüm benim için rezalet büyük oranda.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 12, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık