Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1152: Korkunç Gün

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 61 81.3%
  • Orta

Kullanılan: 6 8.0%
  • Kötü

Kullanılan: 8 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    75
Hiç birşey olmadı sahnesinden sonra yıllar geçti. Sanji şuan uyandırdığı genlerden dolayı dayanıklılığı haki kullanmadan BM gibi oldu resmen. Kafasına Queen kılıç vuruyor kılıç kırılıyor. Hemde haki savunması yok. Üstüne denizcilerin en büyük savaş gücü olan bu klonlardan Shark vuruyor yüzünün ortasına ama Sanji sadece gülümsüyor yine haki savunması yok. Sen bir de bunun üstüne haki savunması ekle o zaman durumu anlarsın.

Yani kısacası yok edilemez birşeye dönüştü Sanji bu gen uyanışı sonrasında. Dayanıklılık olarak uç noktada...
Sanji Bigmom ve Kaido'nun kombo saldırısını durduramaz.Bu arada germa uyanışı ona dayanıklılık değil zırh verdi.Kılıç kırılması dayanıklılığından değil zırhı sayesinde kırdı.

Harald bildiğin Loki gibiymiş, ama sonradan hükümet köpeği olmuş. Demek ki yakın dönemde bir çeşit durumlar yaşanmış ve Harald boyun eğmek zorunda kalmış. Shanks, Harald ile rahat konuşamadığını söylüyor. Her ne olduysa Harald'ın Mary Geoise ziyareti sırasında olmuş olmalı.
İlk okurken haraldın kalemini kırdıklarının haberini aldı herhalde shanks demiştim ama davranışları uymuyor. Adaya gelip lak lak etmezdi gabanla öyle olsaydı. Bence daha sonrası için bir olay vardı ama IMU bir şeyleri hızlandırmaya karar vermiş olmalı

İlk okurken haraldın kalemini kırdıklarının haberini aldı herhalde shanks demiştim ama davranışları uymuyor. Adaya gelip lak lak etmezdi gabanla öyle olsaydı. Bence daha sonrası için bir olay vardı ama IMU bir şeyleri hızlandırmaya karar vermiş olmalı
Bir şey olacağını biliyordu. Çünkü "çok geç olmadan onunla konuşmak istiyorum" diyor.

O dönüşüm o an gerçekleşmiş bir olay. Harald'ın boyun eğmesi daha önceye dayanıyor gibi duruyor.
Benim süreç hakkındaki teorim şu şekilde: Harald düşmanın gücü ve devlere karşı isteğini ön görerek gelecek nesli silahtan uzaklaştırmaya karar vermiş olmalı. Bu yönde aldığı kararlar sonrası da hükümetin köpeği olarak yorumlanmış. Daha sonrasında Imu, Harald'ı şeytanlaştırıp devleri özüne döndürmeyi hedeflemiş olabilir. Bu sırada oraya gelen şovalyelerin bir diğer görevi şeytan meyvesini almaktı ama Shanks buna engel oluyor. Buraya gelme amaçları sadece şeytan meyvesi de olabilir. Aradaki 14 yıl neden elbaf için tekrar aksiyon almadılar bilmiyorum ama 14 yıl sonra şovalyelerini yollayıp okul ve kütüphaneyi yakmaya çalışıyor tekrardan.

Sanji Bigmom ve Kaido'nun kombo saldırısını durduramaz.Bu arada germa uyanışı ona dayanıklılık değil zırh verdi.Kılıç kırılması dayanıklılığından değil zırhı sayesinde kırdı.
Gayette bedeniyle karşılar yamulur sonra tekrar düzelirdi. Ayrıca zırh giymiyor. Adamın kemikleri Wolwerine kemikleri gibi oldu. Hasar alma ve iyileşme konuları işlendi. Ayrıca dıştan giyilen bir durum yok zırh derken. Dayanıklılık genel tabir. Adam doğal olarak bir tank ve iyileşebilen bir tank. Kısacası Sanji artık bir Wolwerine.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 6, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık