Aksi bi durum gözükmediki oda saolsun kizaru ana karaktere yemek verdi rakibine öyle kurtuldular anca.![]()
Artık şu sözlerin bir manası kalmadı ona yanıyorum.sözde sadece savaş lordları ve amiraller durdurabilecek gücdeydi.
Bizimki gemi değil gemicik.Zaten gemi korsan gemisinden başka herşeye benziyor ve diğer korsan gemilerinin yanında küçücük. Bi diğer Yonkouların gemilerine bak bi bizimkilerin gemilerine bak.
Imu, Herald'ı şeytana dönüştürmüş diye yorumladım ben. Deşildiği panelde de hafif şeytanı andırıyor.Harald bildiğin Loki gibiymiş, ama sonradan hükümet köpeği olmuş. Demek ki yakın dönemde bir çeşit durumlar yaşanmış ve Harald boyun eğmek zorunda kalmış. Shanks, Harald ile rahat konuşamadığını söylüyor. Her ne olduysa Harald'ın Mary Geoise ziyareti sırasında olmuş olmalı.
Yanan adaya çıkmışlar, SJW ayağı yandıgı için suya atlamış, kafasının üstünde beyaz bulut çizilmesi bu yüzden. Devamında denize girdiği için güçsüz hissediyorum diyor, sonra da balıklar ısırdı diyor.Abi panelde yer çok sıcak diyor balıklar ayağı yere değerkende sjw nin ayağını ısırabilir doğal olarak.
Bu adam niye sudayken yer ayaklarımı yakıyor diyoki o zamanYanan adaya çıkmışlar, SJW ayağı yandıgı için suya atlamış, kafasının üstünde beyaz bulut çizilmesi bu yüzden. Devamında denize girdiği için güçsüz hissediyorum diyor, sonra da balıklar ısırdı diyor.
MFde karargah binasının arkasına saklanıyordu
Vivre kartta da boyu en fazla 180 metre diye açiklanmış.
BAA yerin 10.000 km altındaydı. Yani SJWnin ayağının okyanusta yere değmesi imkansız.
Çaylak maylak, adamlar 3m ödül aldı, yeniAma sonrası SODA 2 çaylağa bi Yonkou indirtti1 Çaylağa da vs de indirtti. hadi o özel kişi diyelim ona
Komik işte yani ne diyelim. Ellerinde bir de Shichibkai var ve onu SODA çatıya çıkartmadı
Bu arada Gaban Sanji'ye birşeyler dedi ve Sanji orada bir tepki verdi solda yer ayırmış SODA ona... Ben bu bölümde en çok onu merak ettim acaba ne oldu orada umarım onu oraya boşuna çizmedi SODA'da ileriki bölümlerde bize gösterir bunu.
Kesin öyle bir meyvesi var. Loki’nin hareketlere bakıyorum, Oda tam tayfaya hazırlıyor gibi. Sanji bakalım Lokiyi geçip 4.lükten kurtulabilecekmi.lokinin kendi şeytan meyve gücü ile boyut değişimi tarzı bişey olabilir mi acaba, hala daha aynı gemide bizimkilerle hayal edemiyorum![]()
Alpa'cığım iyi hoş yazmışında. Bak öncelikle patlama konusunda... bu seride patlamayan okuyucu yok. Oda denilen herif herkesi bir şekilde patlattı. Sonra Zoro konusunda... Allah aşkına mantıklı mı bu muhabbet. Neymiş kendisinde olduğunu anlamamış. Adam resmen bir halt bilmeden ileri seviye H.haki kullanmış. Şimdi de direkt muhtemelen en üst diğer tekniği öğrenecek. Bu seri çoktan battı. Oda içinden geçti bu serinin. Ne Luffy bildiğimiz Luffy... Ne Zoro bildiğimiz Zoro. Uzun lafın kısası artık bu seriyi okuyup geçmek lazım.Bunu ben demiyorum yalnız.
Gaban diyor ki kral hakin var ama ne anlamışsın ne de ehlileştirmişsin. Bir de Kaptan'ın Yonko. Onu böyle mi destekleyeceksin diyor Gaban. Zoro da üzgünüm diyor.
Burada Zoro olmuş bitmiş diye yorum yapanlar için bu daha olmadığını gösteriyor. Zoro o duruma gelecek. Ama önce kral hakiyi bilinçli kullanacak duruma gelmesi lazım. Bu arada size bunu açıkladık ama anlamak istemediniz. Oysa Oda çok net diyaloglarla Zoro'nun ifadeleriyle gösterdi her şeyi. Bunu açıklarken de hater diyordunuz. Şimdi haklı olduğumuz ortaya çıktı.
Meyve konusunda da ilerde açığa çıkacak. Bakalım kim haklı çıkacak o konuda da zaman gösterecek.
O dönüşüm o an gerçekleşmiş bir olay. Harald'ın boyun eğmesi daha önceye dayanıyor gibi duruyor.Imu, Herald'ı şeytana dönüştürmüş diye yorumladım ben. Deşildiği panelde de hafif şeytanı andırıyor.