Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1152: Korkunç Gün

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 63 81.8%
  • Orta

Kullanılan: 6 7.8%
  • Kötü

Kullanılan: 8 10.4%

• Kullanılan toplam oy
    77
Luffy şahsen teklifte bulundu ya iş bitmiştir
Gerçi bizim salako Grand Line'da herkese teklifte bulunuyordu :artiz:
Hajrudin'i o kadar da tutmamıştım açıkçası
Luffy Loki'yi beslerken ki Loki'nin girdiği haller tam bizim tayfalık dedirtti:D

Ağaç kesen moruk zolo ya güzel laf sokmuş hohaha.. Tabi hocası mifak da arada kaynadı, yaşlı adam bir bakışta hakiyi anlıyor bizim 1 numara neden öğretemedi diyoruz anlamamış bile xD Güzel bu bölümü beğendim yazar kendi içinde de çelişiyor. Böyle saçmalıklar hojdur.
Shanks'a seçilmiş veled dedi, baba soylu olduğu için mi ki ? Öyle ise ikizinden haberi yok her hal. Ya da mevzu toriko-starjun gibi mi olacak ? Malum toriko da beyaz şeytan yani en güçlüsü vardı. Moruk shanks'ın hükümetle içli dışlı olmasına aldırmıyor. Roger geçmişini anlattı, shanks da nika yı yedirecek birini bulana kadar mı seçilmiş kişi idi ki ? Bu da önemli. Roger'ın lafına bakarsak oğlunun devam etmesini istiyor, shanks da ister. Amma luffy ile kaptanının aynı hayale sahip olduğunu anlayınca ona yedirmiş olabilir. Oradan yürüse güzel şeyler anlatırdı da devlere döndü, işin yoksa barbar devlerin saçmalıklarını oku...
Mihawk'ın suçu yok bence. Zoro o sıra kral hakisini uyandırmamıştı. İlk defa Kaido karşısında açıyor çatıda. King karşısında da saldırılara ekliyor Enma çektiği için. Gaban vücudun buna alışmaya başlamış gibi duruyor diyor Zoro'ya.

Luffy şahsen teklifte bulundu ya iş bitmiştir
Gerçi bizim salako Grand Line'da herkese teklifte bulunuyordu :artiz:
Hajrudin'i o kadar da tutmamıştım açıkçası
Luffy Loki'yi beslerken ki Loki'nin girdiği haller tam bizim tayfalık dedirtti:D
Keşke bir şekilde çizip boyut moyut olayını da halledip tayfaya katılsa. Kendisi tayfaya katılmak için gerekli olan kalifiye hasır şapka tayfası avelliğine de sahip :D

Kral Haki konusunda Zoro acemi değil. E.Oda kendi daha kafada oturtamadiki ne bu anasını sattımın hakisi aciklasana... Ne bok yediğini kendin bilmion daha E.Oda zoroya laf atıyorsun....

Keşke bir şekilde çizip boyut moyut olayını da halledip tayfaya katılsa. Kendisi tayfaya katılmak için gerekli olan kalifiye hasır şapka tayfası avelliğine de sahip :D
Loki ilk gösterildiğinde baya tedirgin edici bir görsele sahipti ve baya ürkütücü geliyordu, aha şimdi ayvayı yedik demiştim ama birkaç bölüm ilerledi ve bizimkilerle takıldıkça, içinde mi vardı nedir iyice bizimkilere benzedi. Diyalogları, tepkileri, saflığı falan bizim tayfanın avelliğine cuk oturuyor.

Sen boyut deyince aklıma geldi. Bu adadaki baykuş canlı varlıkları büyütüp küçültemiyor Oda'nın kafasında bizim gemiyi baykuşa büyüttürme gibi bir planı olabilir ki umarım vardır Loki'yi genel olarak sevdik, yakışır. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 5, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık