Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1152: Korkunç Gün

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 60 81.1%
  • Orta

Kullanılan: 6 8.1%
  • Kötü

Kullanılan: 8 10.8%

• Kullanılan toplam oy
    74
SJW 'nin lakabı, yanlış değilsem, Yürüyen Savaş Gemisi idi. SJW muhtemelen gemiye binmiyor, kendisi okyanusta yüzüyor.

Loki SJW gibi yüzemez, bu yüzden Baykuş teorisi mantıklı geldi. Adam Ağacı yandıktan sonra Baykuş'un bizim tayfaya katılması çok yerinde olur ama bu büyültme yeteneği nasıl çalışıyor ona bir bakmak lazım.

SJW okyanusta yürümüyor, yüzüyor. Hatta Akainu'dan kaçarlarken balıklar ayağını ısırıyor.

Okyanusta yürüyen tek canlı şuan için Zunesha.
Savcım şuan Loki'nin tüm mallığı bize uyuyor
O şekil bu şekil mevzu yamamaksa/sçmaksa Oda'dan iyisi yok :artiz: :good:

Bence Kral hakiyle alakalı bir avantaj da Imu’nun kral haki sahiplerini şeytana dönüştürememesi olabilir.

Dikkat ediyorum da Zoro shanks’a acayip tutulmaya başladı. Luffy ne zaman shanks’a yükselse, hemen arkasından Zoro’nun söylenmesi geliyor. Bu bölümde de yine söylenmiş. Sadece Zoro’nun söyleniyor olması boşuna değildir. Bu detayın boş mu dolu mu olduğunu Shanks’ın işlendiği zaman anlayacağız.
Yine şu aptal Shanks mevzusu dediğinde Luffy’nin kızıp Shanks’a aptal deme diye sinirlenmesi üstüne de Sanji’nin Luffy’e aptal dediği sensin demesi öyle böyle yarmadı😄

Evet o da doğru :D Bu arada Bonney bizimkilerle Elbaf'a geldi mi bilmiyorum o kısmı hatırlayamadım şu an, belki Bonney bizzat Loki'nin boyutuyla ilgili bir şeyler yapabilir.
Loki’yi tayfaya boyut açısından uyum sağlaması işin küçük haliyle hayal etmesi için tayfaya katılması yok mu? Ama bu zaman da Sanji hiç gelişemez bunlara yemek yetiştirecek diye. Yemek konusunda monster trio olur Luffy Loki Bonney😄

Şu Loki'nin gözleri niye bağlı acaba ? Bu konuda bir anket açılsa iyi olurdu.

1- Bebekliğinde meyve mi yedi
2- Puding gibi 3 gözlü mü
3- Cyclops gibi gözlerinden lazer mi atıyor
4- Tosun Paşa gibi gözleri ateş mi saçıyor
5- Fujitora gibi kendini kör mü etti

E. Oda bulmuş yolunu, her arc bir karaktere koyuyor bu gizemi, Yamato erkek mi kız mı, Katakuri niye ağzını kapatıyor, Trebol'ü logia sanıyorduk adam sümük parameciası çıktı. Loki de o hesap.

Bölümde Gaban'ın tepkisi Zoro'nun Luffy'i destekleyebilecek nitelikte olmadığını gösteriyor.

Zoro'ya haki anlaşılmadıgı ve ehlilestirilmedigi sürece bir anlam yok diyor ve Zoro'nun durumuna absürd diyor.

Büyük patlama oldu bazı arkadaslar için.:D
Alpa normalde Op'u takmayı artık bıraktım ama dayanamadım o yüzden yazıyorum. Bugüne kadar yaptığın en kötü Zoro yorumu bu olmuş. Resmen saf nefretle yazmışsın yorumu ksksksksks.
Zoro gibi adama... Luffy'i destekleyecek nitelikte değil diyorsun. Adam en az Luffy kadar bu tayfayı taşıdı. Ayrıca sen önce kendi patlamana bak. Luffy kendi iradesiyle dandik meyveyle yürüyor diyordun. Adamın kişiliği kalmadı la.... kslllskssskksjs

Satır aralarını okuyunca çok şey çıkacak bir bölüm bence. İlki gabanın zaman algısı bozulmuş. 3 4 yıl diyor ama 10 küsur yıl geçmiş oluyor.
2. Kral haki olayı. Gaban orada patırtı esnasında sanjiyle konuşmaya devam ediyorlar ve büyük ihtimal kral hakiyi kontrol etmekle alakalı bir ders verdi bence.
3. Shanksin kutsal topraklara gidebilmesi. Demek ki korsanlar kralı esir almış shanksı zamanında ki öyle kabul edip öldükten sonra shanksı yine kutsal yopraklara kabul etmişler. Shanksin hayalinin de korsan olarak özgürce dolaşmak olduğunu görüyoruz

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık